IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Situació límit a l'hospital de Manresa: sis noves morts eleven a 45 les víctimes per coronavirus

En les últimes 24 hores, el nombre d'ingressats per covid-19 ha passat de 141 a 214

Dos metges de l'hospital Txagorritxu a Vitòria, el 20 de març de 2020
El coronavirus ja ha deixat un total de 45 víctimes a l'hospital de Manresa, al Bages.  | Catalunya Diari

L'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha registrat, aquest dilluns, sis morts per coronavirus. En total ja són 45 les persones que han traspassat per culpa de la malaltia a la capital del Bages.

En les últimes 24 hores, el nombre d'ingressats per covid-19 ha passat de 141 a 214. També s'ha incrementat la xifra de professionals confinats, que s'eleva a 105, d'entre els quals 69 han donat positiu a la prova de coronavirus. Per altra banda, la Fundació Althaia ja ha donat l'alta a 89 persones malaltes de coronavirus en els últims 15 dies.

Tancat també el parc de Bombers de Manresa per un positiu per coronavirus

El parc de Bombers de Manresa està tancat aquest cap de setmana per fer-hi tasques desinfecció després que un bomber hagi donat positiu per coronavirus. Tot el torn del treballador infectat també ha estat posat en quarantena fins el pròxim 7 d'abril. Es tracta de quinze bombers d'una plantilla aproximada de 40. Les instal·lacions es tornaran a obrir un cop s'hagin acabat les tasques de desinfecció.

Sense deixar la mateixa capital del Bages, la fira ExpoBages, prevista per als dies 15, 16 i 17 de maig, s'ha ajornat per la crisi del coronavirus. Segons manifesta l'organització -Ajuntament de Manresa, Fundació Turisme i Fires de Manresa- en un comunicat, s'està estudiant celebrar-la en una nova data i convertir-la en un estímul per a la reactivació econòmica un cop superada l'epidèmia. ExpoBages havia de celebrar enguany els seus 40 anys d'història.


Comentaris

envia el comentari