El 'snack' del moment per al coronavirus es ven a Mercadona per un euro

El nutricionista Jesús Baraza ens mostra un producte ideal per consumir aquests dies de confinament i sedentarisme i no guanyar pes

Façana i pàrquing d'un Mercadona
Mercadona té el producte ideal per no guanyar pes durant el confinament per coronavirus | Cedida

Amb el confinament decretat per l’estat espanyol per fer front a la pandèmia del coronavirus, necessitem com mai recomanacions que ens ajudin a mantenir una bona salut tant física com mental, i per descomptat una bona alimentació. A causa de les restriccions de moviment que està patint la població, és fàcil que el cos guanyi una mica de pes si ens seguim alimentant com ho fèiem abans, però no ens movem de la mateixa manera.

El iogurt de la marca Hacendado, un bon aliat durant el confinament

És per això que nutricionistes com Jesús Baraza, estan oferint recomanacions a través de les xarxes socials de productes que ens poden ajudar a mantenir un bon estat de salut ara que ens hem de conformar amb les quatre parets de la nostra llar, i un d’aquests aliments que ha mostrat en el seu perfil d’Instagram ha estat el iogurt natural de la marca Hacendado 0% matèria grassa, de 500 grams, i que s’anomena +Proteïnes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+Proteínas, recomendable.⁣⁣ ⁣⁣ Visto en Mercadona. Precio 1,40 € / 500g.⁣⁣ ⁣⁣ Ingredientes propios de un buen derivado lácteo: leche y fermentos. Sin azúcar u otros añadidos.⁣⁣ ⁣⁣ Algo más caro que su primo el queso fresco batido 0% a cambio de tener 2 gramos más de proteína por 100g.⁣⁣ ⁣⁣ ¿Qué tal unas tostadas untadas con queso fresco o en un bol con fruta, cereales...?⁣⁣ ⁣⁣ ¿+Proteínas o queso fresco batido? Con cuál te quedas? Te leo en los comentarios!⁣⁣ ⁣⁣ #perderpeso #perdergrasa #perderpesorapido #perderbarriga #perderpesourgente #comidasana #cenasaludable #comidasaludable #adelgazar #adelgazarcomiendo #adelgazarsano

Una publicación compartida de Jesús Baraza (@elnutricionisto) el

 

«Més proteïnes, recomanable. Vist a Mercadona, preu 1,40 €/ 500g, ingredients propis d’un bon derivat lacti: llet, ferments, i sense sucre o altres afegits», descrivia Baraza al seu Instagram.

Una alternativa sana i natural als clàssics iogurts de sempre, que et servirà per estar ben alimentat però sense la grassa i els sucres habituals d’aquests preparats lactis.

 

Comentaris

envia el comentari