Decisió inèdita de 'Supervivientes' per la crisi del coronavirus

Als participants se'ls comunicarà en breu com és la situació actual a Espanya

Els presentadors de 'Supervivientes'
Els presentadors de 'Supervivientes' estan molt preocupats per la situació causada pel coronavirus | TELECINCO

 

Els programes de telerealitat sempre s’han caracteritzat per ocultar la informació de l’exterior i mantenir l’aïllament dels seus concursants el màxim possible, allunyant-los de qualsevol influència externa. Però amb el coronavirus i l’actual confinament decretat al nostre país, Supervivientes ha hagut de prendre una dràstica decisió que afectarà inevitablement tots els participants d’aquesta edició.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els seus familiars els comunicaran la situació

Una decisió inèdita que el programa no pot dilatar més en el temps, ja que seria incomprensible amagar un fet tan extraordinari i greu com és el confinament d’un país i que està afectant i capgirant com mai les vides de milions de persones, inclosos els seus familiars.

Així doncs, ahir diumenge, Jordi González, que presentava el debat del programa, va revelar que l’organització s’està preparant per comunicar-los tot el que està succeint actualment a gran part del món i a Espanya, i està previst que es faci mitjançant els vídeos dels seus familiars, que ara mateix s’estan realitzant, i amb els quals els comunicaran a cada un d'ells la seva situació actual, per la qual no s’han de preocupar ni patir per a res.


Comentaris

envia el comentari