URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Hondures declara l'Estat d'Emergència sanitària i 'Supervivientes' està en situació límit

El programa també ha anunciat que emetran les gales sense públic al plató

Concursants de Supervivientes
Els concursants de 'Supervivientes' podrien estar en perill pel coronavirus | Telecinco

El coronavirus no està sent només un problema a Àsia i Europa, sinó que també està deixant rastre per Amèrica. El governd'Hondures ha decretat l'Estat d'Emergència sanitària al país després que hagin detectat dos casos positius de coronavirus i uns altres cinc sospitosos de contagi. Amb tot això, han extremat les precaucions i, això provoca que uns dels afectats siguin els concursants del reality 'Supervivientes' i tot l'equip que hi ha darrere. 

De moment, tots els concursants poden seguir competint pel premi, ja que es troben aïllats a l'illa nomenada Cayos Cochinos i on no corren cap mena de perill. El risc està en tot l'equip tècnic que els acompanya i el contacte que mantenen amb alguns hondurenys nadius, ja que els hi podrien transmetre el virus. 

Tots els concursants estan en perfecte estat de salut

Segons ha fet públic Telecinco, el dia d'avui «tots els supervivents estan en perfecte estat de salut i s'està estudiar com poden gestionar la sortida del país dels futurs expulsats que abandonin el reality setmana rere setmana».

D'altra banda, el programa ha hagut d'eliminar una altra de les accions que normalment realitzava per a sorprendre i animar als seus concursants: la visita de familiars. Per part del govern d'Hondures ho han deixat ben clar: «Es restringeix l'ingrés de ciutadans procedents d'Europa». A banda, en cas d'aconseguir passar la frontera, hauria de passar 14 dies d'aïllament de forma preventiva per a garantir que no són portadors del coronavirus.

Restriccions a plató de Mediaset

Mediaset ja ha començat a prendre mesures contra el coronavirus. A banda d'aquesta afectació que els ha estat manada per part del govern hondureny, ja fa dies que el programa 'Sálvame' se celebra sense públic. Després de l'enduriment de les restriccions que Pedro Sánchez va anunciar ahir dissabte, Mediaset ha decidit anunciar que, fins a nou avís, les gales de 'Supervivientes' també es realitzaran sense públic a plató


Comentaris

envia el comentari