IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Surt a la llum el drama de Terelu durant el coronavirus

La filla de Maria Teresa Campos ha tornat a ser el blanc de Sálvame

Terelu Campos
Terelu Campos porta diverses setmanes absent del programa 'Viva la vida'   | Europa Press

Terelu Campos es va convertir fa uns dies en la diana dels atacs indiscriminats dels qui van ser els seus companys durant anys. 'Sálvame' va decidir treure l'artilleria pesant contra la filla de Maria Teresa Campos aprofitant que es troba aïllada a casa amb la seva mare des que es va decretar l'estat d'alarma.

[Predef] cor-i-famosos-grup-facebook-589 [/ Predef]

Prepotent, supèrbia, elitista, mala persona o mala periodista van ser algunes de les perles que des del seu antic programa van llançar sobre Terelu en què sens dubte és un dels seus pitjors moments. A hores d'ara, la protagonista d'aquests atacs s'ha mantingut al marge de la polèmica i guarda silenci. Tampoc ha volgut entrar en detalls en 'Viva la vida', espai on ara col·labora i porta absent durant setmanes.

El seu silenci fa pensar que no ho ha d'estar passant gens bé amb tota la situació que s'ha revifat i que es troba totalment desolada. Una situació que comparteix amb la seva mare, Maria Teresa Campos, qui està vivint en primera persona el mal tràngol pel qual li ha tocat passar, de nou, a la seva filla.

Terelu i el seu dur confinament

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 està fent que Terelu no aixequi el cap. Dies després de deixar temporalment el seu lloc a 'Viva la vida' al trobar-se dins de la població de risc pel càncer que va patir fa mesos, la col·laboradora va concedir una entrevista per a la revista' Setmana 'on explicava com estava portant la situació.

Unes declaracions que també va fer mitjançant una trucada de vídeo al programa d'Emma García confessant témer per la salut de la seva filla, Alejandra Rubio, fitxada com a nova col·laboradora: «Això pot posar-la en perill» deia angoixada.

Terelu Campos entra en directe a 'Viva la vida'. 22 març 2020
Terelu mostra la seva preocupació per la seva filla, Alejandra Rubio | Telecinco

Una angoixa que és extensible cap a la seva mare, Maria Teresa Campos, qui, per la seva edat i els seus problemes de salut, també la converteixen en grup de risc: «Estic terroritzada per la meva mare» declarava per a la citada revista.

Sens dubte uns duríssims moments els que està travessant Terelu Campos on el cop de gràcia ha arribat de mans dels qui considerava companys. Uns atacs gratuïts pels quals haurà de respondre quan per fi pugui reincorporar-se al seu lloc com a col·laboradora a 'Viva la vida'.


Comentaris

envia el comentari