Vídeo: La patinada monumental de Susanna Griso amb el coronavirus en directe

La presentadora catalana rectificava dos minuts després

Susanna Griso a 'Espejo Público'
La presentadora catalana es disculpava dos minuts després  | Antena 3

A Espanya només es parla de coronavirus i els magazins de la televisió en són un clar exemple. Hi ha tanta informació sobre l'epidèmia que amenaça el món, que es cometen errors i no només els ciutadans s'empassen les 'fake news'. L'última en posar la pota ha estat Susanna Griso, obligada a desmentir una notícia que ella mateixa acabava de donar en directe feia dos minuts.

La presentadora catalana anunciava el positiu de covid-19 d'Ortega Smith i afegia que «Manuela Carmena també» s'havia infectat. «L'hauran d'atendre, però de moment desconec els símptomes i si han hagut d'hospitalitzar-la o no», concretava la catalana sobre l'exalcaldessa de Madrid.

Rectificació immediata

Passarien només dos minuts fins que, en ple debat entre els col·laboradors d''Espejo Público' sobre la població de risc de covid-19, Griso interrompés la tertúlia per desmentir la notícia d'última hora que acabava de deixar caure a l'audiència d'Antena 3.

Li colen un rumor fals de Twitter

Una vegada més, un fals rumor a la xarxa jugava una mala passada a la catalana. «Perdoneu-me. La mateixa Manuela Carmena ho està desmentint. Ara mateix no tenim la confirmació perquè sembla que no és així. Estem en un moment en què les notícies circulen a una velocitat tremenda», es justificava Susanna Griso. La informació es difonia en un compte fals de Twitter que suplantava 'El País'. 


Comentaris

envia el comentari