Els centres educatius de la Rioja, tancats pel coronavirus

Una persona ha mort i tenen 102 casos positius confirmats

Nens a l'escola
La Rioja ha decidit suspendre l'activitat escolar per coronavirus | G3

El consell de govern de la Rioja ha decidit suspendre l'activitat escolar durant els propers 15 dies, com ja han fet també la Comunitat de Madrid, la província de Vitòria i el municipi de Labastida (Àlaba).

Aquesta és una de les mesures del paquet que ha aprovat l'executiu de la Rioja després que una persona hagi mort per coronavirus i s'hagin detectat ja 102 casos positius. La víctima mortal és una dona d'edat avançada amb molta patologia prèvia. Estava ingressada a l'Hospital San Pedro de Logroño.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La situació al principat ha empitjorat

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns a la tarda dues noves morts per coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Les víctimes són un home de 97 anys i una dona de 88. Amb aquestes són 28 les morts que s'han produït al país, 3 d'elles a Catalunya.

Amb l'auge de contagis, des del Ministeri van recomanar ahir que les empreses optin pel teletreball, sempre que sigui possible, en les zones considerades d'alt risc. També insten a revisar i actualitzar els plans de continuïtat de l'activitat laboral davant emergències, flexibilitat horària i possibilitat de torns esgraonats per reduir les concentracions de treballadors i afavorir les reunions per videoconferència.


Comentaris

envia el comentari