Suspenen totes les maniobres de l’Exèrcit pel coronavirus

També havien suspès cursos, jures de bandera i altres activitats que compartint la congregació de centenars de persones

Does efectius de l'Exèrcit Espanyol armat durant un operatiu el 12 de desembre del 2017
Suspenen els exercicis de l'Exèrcit davant la crisi del coronavirus | Cedida

Queda suspesa tota l’activitat de l’Exèrcit per la crisi del coronavirus. Així ho ha confirmat el Ministeri de Defensa aquest divendres, especificant que se suspenen els exercicis i maniobres dels Exèrcits de Terra, Mar i Aire en el marc de les mesures posades en marxa pel Govern per a contenir el brot de COVID-19 a Espanya.

Suspensió de totes les maniobres de l’Exèrcit pel coronavirus

En aquest sentit, fonts del departament que dirigeix Margarita Robles han confirmat la suspensió de totes les maniobres en les Forces Armades després de l'anunci de declaració de l'estat d'alarma al país.

Defensa ja havia anunciat que la suspensió dels cursos en els centres de la Comunitat de Madrid i l'ajornament de tots els actes de jura de bandera prevists per a les pròximes setmanes com a mesura de seguretat per a evitar la propagació del coronavirus per a evitar el risc que pot suposar la congregació de centenars de persones per a aquests actes, a més dels desplaçaments de personal civil i militar que comporten.

Així mateix, aquest Ministeri imposarà flexibilització de la seva jornada laboralteletreball o fins i tot absentar-se dels seus llocs en aquells casos en què sigui «imprescindible» per al seu personal.


Comentaris

envia el comentari