Tamara Falcó travessa el pitjor moment per culpa del coronavirus

El marquès de Griñón va morir el passat divendres als 83 anys

Tamara Falcó no ha pogut acomiadar-se del seu pare | cedida

Carlos Falcó va morir divendres passat, 20 de març, a causa del coronavirus als 83 anys. Quan va sentir malestar va acudir a la Fundació Jiménez Díaz, a Madrid, i va ser hospitalitzat immediatament després d'haver donat positiu en la prova de Covid-19.

A l'Instagram de la seva filla més mediàtica, Tamara Falcó, vam poder llegir un comiat emotiu i colpidor. I és que, a més del dur sot de perdre a un pare, també s'enfronta a la realitat que no pot acomiadar-se d'ell en una vetlla, com en tots els casos de morts per COVID-19.

La setmana passada l'Ajuntament de Madrid va ordenar a l'Empresa Municipal de Serveis Funeraris i Cementiris que no se celebressin vetlles de persones mortes per coronavirus o amb símptomes d'alguna malaltia respiratòria. S'ha pres aquesta mesura per a evitar que hi hagi aglomeracions de persones i així evitar més contagis. Un dur cop per a la família del marquès de Griñón, però també per a totes les altres famílies que estan passant per aquesta difícil situació.

Una vida plena de relacions 

Carlos Falcó es va casar en 1963 amb Jeannine Girod, dona amb qui va tenir els seus dos primers fills: Manuel i Xandra. Ella es va enamorar de Ramón Mendoza, trencant així el matrimoni amb el marquès de Griñón. L'any 1980, Falcó es va casar amb Isabel Preysler, i junts van tenir la seva filla Tamara Falcó. L'any 1985, la parella anunciava la seva separació.

Vuit anys després, Carlos es va casar amb Fátima de la Cierva, i va tenir amb ella els seus dos fills Durant i Aldara. L'any 2014 es van divorciar. Finalment, el marquès de Griñón es va casar amb Esther Doña, una model 42 anys menor que ella i relació amb la qual no tots els seus fills estaven d'acord. No obstant això, van acabar cassant-se l'any 2017.


Comentaris

envia el comentari