IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Tarragona, la demarcació catalana amb menys casos greus per coronavirus

Han mort un total de 13 persones a causa de la malaltia

Unitat de Cures Intensives d'un Hospital
Tarragona, la regió amb menys afectació greu pel coronavirus. | EFE

Tarragona és la demarcació catalana on menys incidència té el coronavirus pel que fa a casos greus. El Departament de Salut ha confirmava aquest dijous quatre noves víctimes mortals per coronavirus a la demarcació, que en suma tretze —onze al Camp de Tarragona i 2 a les Terres de l'Ebre. A més, en el mateix balanç de dades, la Generalitat explicava que, en tota la demarcació, hi ha un total de 49 persones hospitalitzades a l'UCI.

Tarragona, la demarcació catalana amb una xifra inferior de casos greus

Les dades deixen les comarques de Tarragona en molt bona posició respecte a la resta de Catalunya pel que fa a la crisi del coronavirus. Si observem la xifra de persones mortes a les quatre demarcacions catalanes, Tarragona ocupa la darrera posició en xifres absolutes, malgrat ser la segona en població —uns 795.000 habitants.

Mentre al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre han mort un total de 13 persones, en dades d'aquest dijous al vespre; a les comarques de Lleida han estat 22 —amb una població notablement inferior, de 433.000 habitants. A les comarquesgironines, amb una xifra de població similar a les comarques de Tarragona —762.000—, la xifra de morts es dispara molt més i se situa en 46. Pel que fa a Barcelona, on les magnituds poblacionals són molt més elevades, han mort 799 persones per coronavirus.

Pel que fa a casos greus, de pacients ingressats a l'UCI, al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre n'hi ha 49. En xifres absolutes, només queda per sota Lleida, amb 37, però la població lleidatana és molt menor i, per tant, la incidència del coronavirus en casos greus segueix estant per sota a Tarragona. A Girona hi ha 68 pacients ingressats a l'UCI mentre que, com és lògic, el gruix es concentra a les comarques barcelonines, amb 1.033 pacients greus.


Comentaris

envia el comentari