Les paraules d'un supervivent del coronavirus que han emocionat Ana Rosa

Es tracta d'un home de 64 anys que ha superat la malaltia

Ana Rosa Quintana presentant el seu programa
Ana Rosa Quintana s'emociona amb les paraules d'un home recuperat del coronavirus | TELECINCO

‘El programa de Ana Rosa’aconseguia ahir fer-nos mantenir l’esperança enmig de la pandèmia causada pel coronavirus, que cada dia ens aporta dades més alarmants de contagiats i morts. I és que el programa ha pogut recollir el testimoni de Leandro, un home de 64 anys i sense patologies prèvies, que va ser ingressat per coronavirus i que ja ha superat la malaltia.

Les seves paraules han emocionat el plató del programa, ja que és esperançador que un home de la seva edat, al límit del grup de risc, hagi pogut recuperar-se. Leandro ja ha estat donat d’alta i ara es troba a casa seva, en una habitació, aïllat de la seva família, on s’hi haurà d’estar 14 dies.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L'experiència de Leandro

Leandro, de la localitat de Valdemoro, explicava la seva experiència via telefònica, agraint amb emoció l’atenció rebuda per part dels professionals sanitaris que l’han atès i recalcant que ha guanyat un «amic per sempre», referint-se al seu company d’habitació. Actualment, des de casa, rep un seguiment per part del seu centre sanitari, que li truca cada dia per seguir de prop la seva evolució i preguntar-li com està.

A banda d’això, Leandro ha explicat que ha passat dies molt dolents a l’hospital, «però com qualsevol altre malalt», i ha remarcat la importància de seguir les directrius de les autoritats de quedar-se a casa sense sortir, com a única eina per lluitar contra el coronavirus, ja que tal com ha confessat, ni ell mateix sap com es va contagiar.

El seu testimoni ha emocionat molt a Ana Rosa, esperançada pel final feliç d’aquesta història, que demostra que se’n pot sortir i que el que més por causa del coronavirus actualment és la seva caòtica propagació; per això és tan important restar a casa i evitar contagiar o ser contagiat.

 

Comentaris

envia el comentari