Es disparen les vendes d'un producte del súper que aviat no trobaràs

Cada vegada més persones estan comprant aquest producte

Un carro del supermercat
Un nou producte arrasa als supermercats | CatalunyaDiari

La crisi del coronavirus, entre moltes altres coses, està aconseguint que es generin tendències pel que fa a les compres que fem els ciutadans. Així, en un primer moment es va arribar a esgotar el paper higiènic en els supermercats. Després, el fet que intentéssim portar el confinament el millor possible i d'ocupar el temps va fer que augmentessin les vendes de llevat i de bicarbonat, ja que moltes persones van optar per preparar dolços i bescuits casolans.

Ara un nou producte està arrasant a les superfícies comercials i no és cap dels ja esmentats: el tint capil·lar.

Aquesta quarantena, en què no podem sortir de les nostres llars excepte per realitzar accions puntuals com anar a comprar i en què les perruqueries estan tancades, suposa que estiguem veient que el nostre cabell s'estigui ressentint. I és que no només el tenim ja més llarg sinó que, a més, els cabells blancs estan començant a multiplicar-se i les arrels de cabells es mostren en el seu to natural.

Per això, són molts els que, tot i el confinament, volen mantenir-se igual d'atractius, i d'aquí que s'hagi produït un increment notable de la venda de tints en els supermercats. Tot i això, els professionals de sector de l'estètica adverteixen que cal tenir molta cura a l'hora d'adquirir i aplicar aquests productes capil·lars. I és que no només poden provocar reaccions al·lèrgiques sinó que poden malmetre el cabell si no s'apliquen de manera adequada.

Malgrat tot, hi ha ciutadans que prefereixen confiar en els professionals que segueixen oferint servei de perruqueria a domicili i això fa que es trobin desbordats. Així, les dades que s'han donat a conèixer sobre la demanda que tenen, si es compara amb el mateix període de l'any passat, indiquen que ha crescut en gairebé un 500%.


Comentaris

envia el comentari