TMB incrementa al màxim l'oferta d'algunes línies per evitar aglomeracions al transport públic

A més, la companyia ha fet públic que també ha intensificat els serveis de neteja de les seves instal·lacions

Imatge del metro de Barcelona el 16 de març de 2020
TMB incrementa al màxim l'oferta d'algunes línies per evitar aglomeracions al transport públic | Catalunya Diari

Transports Metropolitans de BarcelonaTMB— ha anunciat que incrementarà «al màxim» l'oferta a les línies 1 i 5 després de les aglomeracions entre sis i set del matí en la primera jornada laboral després que el govern espanyol aprovés el reial decret sobre l'estat d'alarma i les crides de la Generalitat a confinar-se a casa. 

La demanda d'hora punta s'ha avançat

Segons ha explicat l'operadora en un comunicat, la situació d'aquest matí és un fet «inesperat», ja que la demanda d'hora punta s'ha avançat respecte del que és habitual. Per això, ara la companyia estudia la possibilitat de controlar els accessos per evitar concentracions de viatgers

Els passatgers a metro i bus han caigut entre el 75% i el 80%, segons dades de l'Ajuntament.

TMB intensifica la neteja de les instal·lacions

TMB també ha fet patent que ha intensificat la neteja de les seves instal·lacions, tant els combois de metro i busos urbans com les oficines, davant l'emergència sanitària del coronavirus.

Segons fonts de l'empresa, cada dia es desinfecten amb aigua, detergent i lleixiu o altres productes equivalents tots els espais que poden ser tocats amb les mans, com per exemple els seients, passamans, baranes, manetes, polsadors i màquines de venda, entre d'altres. 

Pel que fa a les dependències que fan servir els treballadors, també s'aplica un pla de neteja especial a les cabines de gestió de les estacions i els lavabos.


Comentaris

envia el comentari