Tomàs Molina mostra els passos bàsics per desinfectar la compra quan tornem del súper

Així ho ha explicat en un vídeo a Twitter
Tomàs Molina
Tomàs Molina ha compartit un vídeo explicant passos bàsics per desinfectar els aliments| Catalunya Diari

La preocupació i la por al contagi per covid-19 arriba a totes les llars. Són moltes les persones que es troben confinades totalment a casa o que segueixen treballant a distància, però tot i això, la majoria ha de sortir a comprar al supermercat, un dels llocs amb més risc d'infecció.

 

Per aquest motiu, Tomàs Molina, el meteoròleg per excel·lència de TV3, ha volgut mostrar en un vídeo, publicat a Twitter, els passos clau per desinfectar la compra quan arribem del supermercat.

 

Ha compartit un vídeo a Twitter explicant els passos clau

El meteoròleg explica, que tot i que es pot anar a comprar, s'hi ha d'anar d'un en un, amb guants i seguint els protocols. Ara bé, un cop s'arriba a casa cal netejar-ho tot, i no només els productes frescos, sinó també els envasats.

 

Portar guants no protegeix als aliments, per això en arribar a casa cal rentar-los amb aigua i sabó, o bé impregnant un drap amb aigua i una mica de lleixiu. A més, Molina afegeix que cal rentar-se sempre les mans  Així ho ha explicat en un vídeo en col·laboració amb Agbar.

  

 

 

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Mesures i horaris establerts en supermercats

De fet, són molts els supermercats que han establert mesures per evitar les aglomeracions a les seves botigues. Molts controlen l'aforament i la distància mínima en les cues, donen prioritat a la gent gran i actualitzen constantment els seus horaris d'afluència per convidar a la gent a comprar a les hores menys puntes.

 

Per norma general, sense fer distincions per cadenes i observant les dades proporcionades pel Google Maps, trobem que a hores d'ara el tram de menor afluència és el de primera hora del matí i a la tarda, de 15.00 a 17.00 hores incloses. Les hores a evitar serien el migdia i a partir de les 18.00 hores.

 

 

 Comentaris

envia el comentari