URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Tomàs Molina mostra els passos bàsics per desinfectar la compra quan tornem del súper

Tomàs Molina
Tomàs Molina ha compartit un vídeo explicant passos bàsics per desinfectar els aliments| Catalunya Diari

La preocupació i la por al contagi per covid-19 arriba a totes les llars. Són moltes les persones que es troben confinades totalment a casa o que segueixen treballant a distància, però tot i això, la majoria ha de sortir a comprar al supermercat, un dels llocs amb més risc d'infecció.

Per aquest motiu, Tomàs Molina, el meteoròleg per excel·lència de TV3, ha volgut mostrar en un vídeo, publicat a Twitter, els passos clau per desinfectar la compra quan arribem del supermercat.

Ha compartit un vídeo a Twitter explicant els passos clau

El meteoròleg explica, que tot i que es pot anar a comprar, s'hi ha d'anar d'un en un, amb guants i seguint els protocols. Ara bé, un cop s'arriba a casa cal netejar-ho tot, i no només els productes frescos, sinó també els envasats.

Portar guants no protegeix als aliments, per això en arribar a casa cal rentar-los amb aigua i sabó, o bé impregnant un drap amb aigua i una mica de lleixiu. A més, Molina afegeix que cal rentar-se sempre les mans  Així ho ha explicat en un vídeo en col·laboració amb Agbar.

  

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Mesures i horaris establerts en supermercats

De fet, són molts els supermercats que han establert mesures per evitar les aglomeracions a les seves botigues. Molts controlen l'aforament i la distància mínima en les cues, donen prioritat a la gent gran i actualitzen constantment els seus horaris d'afluència per convidar a la gent a comprar a les hores menys puntes.

Per norma general, sense fer distincions per cadenes i observant les dades proporcionades pel Google Maps, trobem que a hores d'ara el tram de menor afluència és el de primera hora del matí i a la tarda, de 15.00 a 17.00 hores incloses. Les hores a evitar serien el migdia i a partir de les 18.00 hores.


Comentaris

envia el comentari