Tomàs Molina dona una original solució pels nens que es quedaran sense classe pel coronavirus

El presentador aposta perquè no es quedin només amb els avis

Tomàs Molina en una roda de premsa
Tomàs Molina anima als germans grans a fer-se càrrec dels més petits | Catalunya Diari

La crisi del coronavirus avança, i a mesura que els contagis augmenten a Catalunya, el Govern es veu obligat a prendre mesures més dràstiques. Una de les darreres ha estat el tancament de les escoles catalanes a partir d'aquest divendres.

Això suposarà un gran problema per moltes famílies que es plantegen que fer amb els nens, sobretot els mñes petits,  i moltes optaran per la solució més fàcil: deixar-los amb els avis. Però això no tindria per què ser així, o almenys és el que proposa Tomàs Molina a les seves xarxes.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La cura dels més petits, un problema de tota la família

I és que el meteoròleg de TV3 ha enviat un missatge per aquells que «esteu molt contents perquè a partir de demà no teniu classe». Ells poden tenir el remei per què els avis i àvies «amb tants néts els agafarà un atac de cor».

Molina proposa una senzilla solució per ajudar els avis: que els germans grans tinguin cura dels germans petits. «Potser totes d'aquestes hores que teniu ara, que us en sobren moltes, alguna podeu dedicar-la als vostres germans i les vostres germanes, i ajudar una miqueta a casa que no hi hagi tanta feina», ha demanat a les imatges.


Comentaris

envia el comentari