ÚLTIMA HORA

⚫️ Mor l'exentrenador del Barça Radomir Antić

Tomàs Molina torna a sorprendre amb un dels seus trucs contra el coronavirus

El presentador del temps a TV3 ha compartit a través d'Instagram un truc per a combatre el coronavirus
Tomàs Molina ensenya als seus seguidors com combatre el coronavirus | Instagram| @tomasmolinab

Tomàs Molina, el conegut home del temps a la televisió catalana, cada vegada guanya més terreny a les xarxes socials, sobretot entre el públic més actiu en aquest àmbit: els més joves de casa. Sovint, Molina comparteix amb tots els seus seguidors alguns consells als quals ell anomena 'Truquets Molina'. L'últim que ha publicat és amb relació a la greu pandèmia mundial que estem patint amb el coronavirus

 

Tomàs Molina ha compartit un nou taller casolà: com fer una mascareta des de casa. Amb paper de cuina, gomes de pollastre i un parell de grapes, el presentador ha aconseguit fer un dels objectes sanitaris més demandats en les últimes setmanes. 

 

 

 

«Només si en algun moment us fes falta»

Al llarg de tot el vídeo, Tomàs deixa ben clar que només han de fer aquestes mascaretes «si en algun moment us calgués», ja que molts sanitaris han demostrat que l'ús de mascaretes no evita el contagi del coronavirus al qual tothom tem ara mateix. Només seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries, com ara rentar-se les mans sovint i evitar moure's de casa, pot prevenir el contagi en aquests moments. 

Més notícies de la categoria Coronavirus