IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Toñi Moreno, a punt de col·lapsar per la maternitat i el confinament

La presentadora ha reconegut que el paper de mare li està resultant molt més dur del que s'esperava

Toñi Moreno al plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' amb el micròfon a la mà el 9 d'abril de 2020
Toñi Moreno ha reconegut que el paper de mare li està resultant molt dur | Mediaset

Toñi Moreno està confinada a casa, com tothom, després de la suspensió temporal de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' a conseqüència del coronavirus. La presentadora s'acabava d'incorporar en el programa, després de la baixa per maternitat que li corresponia després de donar a llum a la seva filla Lola.

La petita, de tan sols un parell de mesos, és el motor de la seva vida, encara que des del seu naixement l'andalusa no ha dubtat a reconèixer que el paper de mare és molt més dur del que pensava.

«Em resulta difícil, difícil tot. Valoro moltíssim a les que són mares que no tenen ajuda i tenen tres o quatre fills. Mai m'havia posat a pensar com de difícil era això. Cuines, menges, canvies la nena, no dorms a la nit ... en fi ... », ha confessat Toñi Moreno, visiblement cansada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

És normal que la coneguda presentadora estigui a punt de col·lapsar. Ser mare és una tasca molt complicada, i més quan has de tenir cura d'un nadó tan petit durant les 24 hores del dia, en una situació excepcional de confinament i sense ajuda de ningú.

Toñi Moreno no aconsegueix descansar

Moreno reconeix que, en un primer moment, es va prendre la situació de quarantena amb positivisme però li està resultant molt complicat mantenir una rutina sana. «Estic intentant fer el repte de posar-me en forma, però durant la quarantena m'està resultant molt difícil. Entre altres coses perquè crec que tinc un estrès que no em deixa ni de descansar».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

La periodista tenia com a objectiu posar-se en forma després de l'embaràs, però el confinament sobtat li ha fet augmentar de pes tot i seguir una dieta amb un nutricionista i fer exercici amb un entrenador personal.

Toñi reconeix que està desbordada per la falta de son i el cansament que acumula. «Les nits per a mi són infernals. La nena dorm amb mi i em desperta cada tres hores. A més em fa mal tant la ciàtica que prefereixo tenir-la al meu costat».


Comentaris

envia el comentari