Treballadors d'un Mercadona donen menjar a un hospital de Màlaga

Els sanitaris ho van agrair a través de les xarxes

Façana i pàrquing d'un Mercadona
Els treballadors d'un Mercadona han agraït la feina dels sanitaris amb productes | Cedida

Aquests dies tan durs de confinament pel coronavirus estan servint per demostrar la gran feina que fa una part de la societat. Cada dia són milers de persones que surten als balcons a aplaudir al personal sanitari però aquest suport també va dirigit a aquells que ens permeten continuar comprant productes bàsics, com transportistes o treballadors de supermercat

Però també entre aquests sectors, que continuen treballant com si res hagués passat, està havent-hi gestos de companyonia. Un bon exemple és el que va passar a Màlaga entre els treballadors d'un Mercadona i l'Hospital Regional Universitari

I és que el passat dissabte, 100 empleats d'aquesta cadena de supermercats van decidir, per iniciativa pròpia, pagar de la seva butxaca menjar pels sanitaris del centre hospitalari. 

El motiu d'aquest acte solidari 

La idea va ser d'un dels gerents, la germana del qual treballa a l'hospital com a auxiliar d'infermeria. Així que entre tots van recopilar caixes de patés, galetes, sucs o altres productes per fer que passessin millor la seva jornada laboral. 

Com era previsible, els metges i infermeres de l'hospital malagueny es van mostrar encantats amb la iniciativa: «La veritat és que la idea ens ha agradat molt», deia una de les treballadores. A més, l'Hospital Regional i els seus treballadors no va dubtar en agrair el gest als treballadors de Mercadona través de les xarxes. 


Comentaris

envia el comentari