Tres mossos salven la vida d'un bebè acabat de néixer a Barcelona

La nena no podia respirar

Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona
La nena no podia respirar  | Twitter (@mossos)

Els Mossos segueixen al peu del canó vetllant perquè es compleixi el confinament i les mesures de seguretat establertes contra el coronavirus. Però són dies difícils i la policia, a més de controlar, ajuda a la ciutadania. Aquesta vegada tres agents han salvat la vida d'una petita acabada de néixer a Barcelona.

Les maniobres dels agents perquè la nena no s'ofegués

Aquest migdia la Seynaboy s'ofegava. El seu pare, veient que la nena no podia respirar, ha sortit de casa amb un motiu més que justificat a la recerca d'ajuda. Sortosament, ha trobat una patrulla de mossos al carrer, a qui ha demanat socors. Els agents han realitzat immediatament les maniobres adients al bebè perquè recuperés la respiració.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

A la petita se li havien acumulat mocs a la boca, que no li permetien respirar. Els mossos han procedit a retirar-li la mucositat acumulada perquè tornés a inspirar i expirar. Per acabar d'estabilitzar-la, l'han traslladat junt amb el seu pare al Centre d'Atenció Primària més proper, on l'han atès i on els metges han agraït la seva labor als mossos.


Comentaris

envia el comentari