IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El truc per saber sense sortir de casa si hi ha cua per entrar al teu súper

Durant els dies de confinament sortir de casa a comprar pot convertir-se en tota una odissea

Imatge d'un Mercadona de Madrid el 10 de març de 2020
El coronavirus causa importants inconvenients als supermercats | Catalunya Diari

Ningú posa en dubte que sortir aquests dies de confinament a comprar és tota una odissea. No és gens fàcil acostumar-se a fer la compra amb guants, mascareta i mantenint la distància de seguretat entre cada persona que et trobes pel camí.

Ara bé, tothom sap que són unes mesures que s'han de prendre i que, pel bé de tots, s'han de seguir sense cap mena de queixa. Una altra de les repercussions de la nova forma de sortir a comprar són les llargues cues que es formen a les portes dels supermercats, ja que aquests limiten l'entrada de clients per a evitar aglomeracions en el seu interior. Així doncs, aquests dies és habitual esperar més temps a fora que dins del supermercat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Dos programes per a saber la cua que hi ha al supermercat

Per aquest motiu, es posen a disposició de la ciutadania dues eines que et poden fer esbrinar quanta cua hi ha a les portes del teu supermercat més pròxim. Una d'aquestes eines és la del popular Google Maps. En aquest sentit, si busquen la botiga a Google, es pot veure l'afluència de persones que hi ha en aquell precís moment i, fins i tot, el temps d'espera existent. 

Paral·lelament, la web Tiendeo ha elaborat un mapa anomenat '¿Dónde hay cola?', a través del qual també es pot consultar la quanta cua hi ha per entrar a comprar els productes de primera necessitat. Cal destacar que en ambdós casos s'ha de tenir activada la geolocalització del mòbil i esperar un bon feedback dels compradors encarregats d'actualitzar la informació en cada moment.

Una bona eina per a estar connectats a la realitat del carrer

No hi ha dubte que qualsevol de les dues eines poden ser de gran utilitat per a tots aquells que busquin el moment perfecte per a sortir de casa i no perdre massa el temps ni comprant, ni estant en contacte amb altres persones. Una vegada més, el mòbil ens ajuda a tenir una vida una mica més còmoda i connectada a la realitat del moment. Mentrestant, l'única realitat que afecta aquests dies a tothom és la del coronavirus i la d'un confinament que, segons ha alertat l'OMS, no és suficient per a frenar la corba de contagis.


Comentaris

envia el comentari