Broma incendiària d'una estrella de TV3 sobre el coronavirus i Espanya

El tuit ha fet esclatar la xarxa

Toni Soler i els seus col·laboradors a 'Està Passant'
El tuit ha fet esclatar la xarxa  | Minoria Absoluta

El coronavirus està en boca de tothom. Predomina la por i la preocupació per l'expansió del covid-19, que ja suma 29 víctimes mortals a Espanya i més de 1.200 casos actius a l'Estat, a banda de desembocar aquest dilluns en dràstiques mesures com el tancament de totes les escoles, instituts i universitats de Madrid. Però el cert és que, des de l'inici del brot, el coronavirus ha anat de la mà de l'humor i a la xarxa han estat molts els qui han volgut posar-hi un toc de gràcia.

L'últim en treure ferro a l'assumpte ha estat una de les estrelles de TV3. Jair Dominguez, acostumat a fer broma colze a colze amb Toni Soler a l'Està Passant', ha deixat caure una 'perla' sobre el coronavirus a Espanya que està portant cua.

El tuit que porta cua

Jair Domínguez, en homenatge a un 'must' de la literatura catalana com és la novel·la de ficció 'Mecanoscrit del segon origen', ha plantejat la hipòtesi que el coronavirus «extermina tota la població espanyola», quedant només vius els concursants tancats a 'GH VIP'.

Al llibre en qüestió, els dos protagonistes sobreviuen a la destrucció del món i es postulen com a precursors de la civilització actual. Jair s'ha imaginat els famosos de 'GH' com a tal, però titllant-los de «subnormals», generant una veritable allau de reaccions per a tots els gustos.

Incendi a la xarxa

La broma de Jair Domínguez no ha passat desapercebuda, sinó tot el contrari. El tuit no ha tardat a generar forta polèmica i, a més, n'hi ha per a tots els gustos. És tal el rebombori que han rebut fins i tot els Borbons o Abascal. Però Jair tampoc se n'ha escapat, rebent dures crítiques a les seves paraules. Hi ha qui fins i tot li ha encasquetat a ell la condició de «subnormal».

I hi ha qui ha trobat certa gràcia a les seves paraules i li ha seguit el fil, proposant quarantena voluntària de Catalunya amb tancament de fronteres amb Espanya «tres o quatre segles». La qüestió és que, per a bé o per a mal, Jair ha incendiat la tarda de dilluns. 


Comentaris

envia el comentari