Twitter castiga la duresa d'un català amb els avis i àvies amb coronavirus

Les fredes paraules de l'escriptor han despertat un enorme rebuig a la xarxa

Imatge d'un ancià amb una pilota a la mà
Les fredes paraules de l'escriptor han despertat un enorme rebuig a la xarxa | Catalunya Diari

Enmig de la pandèmia, la polèmica gira ara entorn dels avis i àvies del país. El dia en què Salut recomana no ingressar a l'UCI persones majors de 80 anys amb coronavirusTwitter ha tirat pel dret i ha eliminat el compte de Xavier Boada Vila, després que l'escriptor català titllés de «vells i egoistes» els ancians per «omplir hospitals i ocupar llits que podrien ser per als joves».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Rebuig total a la xarxa

En una crisi sanitària marcada per la forta expansió del virus a Espanya i la saturació dels hospitals i serveis sanitaris, segons Boada, «pagarem molt car això de col·lapsar les UCI amb ancians amb coronavirus». «Les persones d'edat avançada ja no aportaran res a la societat», ha escrit, entre altres coses, generant forta polèmica com en altres ocasions parlant de la independència de Catalunya. 

El tuit, com no podia ser d'altra manera, ha despertat enorme rebuig a la xarxa. Pocs li han reconegut el dret a la llibertat d'expressar-se, donada la gran fredor de les seves paraules. La majoria d'usuaris han celebrat el veto de Twitter al català.


Comentaris

envia el comentari