Experts assenyalen la conjuntivitis com un altre possible símptoma del coronavirus

Un 20% dels contagiats han tingut aquest símptoma

Ull de dona
Els ulls també poden mostrar un símptoma del coronavirus | Pixabay

El coronavirus al nostre país està afectant multitud de persones que han hagut de patir els símptomes habituals d'aquell, com són la febre alta, la dificultat per respirar, la tos o el mal de coll.

No obstant això, a mesura que els científics investiguen el Covid-19, es van descobrint que hi ha contagiats que han experimentat altres problemes, com la pèrdua del gust i l'olfacte. 

La conjuntivitis, un símptoma més del virus

Ara s'ha fet públic també que un 20% de les persones afectades per aquell han tingut conjuntivitis. I és que, segons sembla, el virus penetra sense dificultat en la persona a través dels ulls. D'aquí que s'hagi establert que els contagiats amb aquest citat símptoma han d'aïllar completament perquè és fàcil que propaguin el coronavirus per les llàgrimes, mitjançant les mans o per mocadors que utilitzin.

Aquesta inflamació que afecta els ulls pot durar una mica més d'una setmana i pot resultar molt molesta per aquells que la pateixen. En aquests casos es recomana prendre antiinflamatoris de classe tòpica i la col·locació de gases fredes a la zona. 


Comentaris

envia el comentari