'Supervivientes', al límit per la decisió més dura del govern espanyol pel coronavirus

La continuïtat del programa penja d'un fil a causa dels plans del Ministeri d'Exteriors de repatriar els espanyols d'Hondures

Els concursants de 'Supervivientes 2020' en una gala en directe
Els concursants de 'Supervivientes' podrien ser repatriats | TELECINCO

La crisi del coronavirus ha provocat una situació d’excepcionalitat tal que ha afectat de ple els programes de televisió de totes les cadenes, provocant la cancel·lació de formats mítics com ‘Operación Triunfo’ o ‘El Hormiguero’. Tot i això, hi ha un programa de Telecinco que de moment es manté en antena, però no sabem si per gaire temps: ‘Supervivientes 2020’.

Risc elevat de suspensió del programa pel coronavirus

El ‘reality’ estrella de Mediaset aguanta per moments, però la cosa es pot capgirar en qualsevol instant. En el programa d’ahir diumenge, el presentador Jordi González assegurava que els concursants han estat informats de la crisi que es viu a Espanya pel coronavirus i que els seus familiars es troben bé.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Però la situació no pinta gens bé per al programa, que manté dos expulsats del concurs, Alejandro Reyes i Vicky Larraz, confinats en un hotel d’Hondures sense la possibilitat de retornar a Espanya perquè Hondures ha cancel·lat tots els vols. Per si això no fos poc, la continuació del programa penja d’un fil, ja que el Ministeri d’Exteriors s’està plantejant repatriar tots els espanyols que es troben a Hondures, amb la qual cosa els participants del concurs haurien de retornar a Espanya, tal com va avisar el govern espanyol fa uns dies sobre aquest tema: «La solució que es trobi per al retorn dels espanyols a Hondures serà la mateixa per a tothom».

Això provocaria el retorn sense distinció dels participants del 'reality' i la suspensió immediata del programa; així doncs, encara que sembla que tot segueixi igual, la dèbil situació en què es troba el format podria canviar en hores si el govern decideix tirar endavant la repatriació dels concursants.

 

Comentaris

envia el comentari