«Lluitaré per tu». Les paraules del pare de Tamara Falcó abans de morir per coronavirus

Les ha fet públiques la revista 'Hola'

Esther Doña i el seu marit, Carlos Falcó
Revelen les últimes paraules de Carlos Falcó | Cedida

Fa uns dies teníem constància de la mort de Carlos Falcó, pare de Tamara Falcó, a causa del coronavirus. Una tràgica pèrdua per a tota la família que, a més, ha rebut la tràgica notícia que la vídua, Esther Doña, també ha donat positiu en les proves del Covid-19.

La figura del marquès de Griñón pren avui especial rellevància a la coneguda revista 'Hola', i és que han transcendit com han estat els seus últims dies de vida, un reportatge en el qual ha col·laborat la seva última dona.

«Lluitaré per tu»

En aquest sentit, el reportatge explica feia un temps que Carlos es trobava malament i que, tot i tenir el compromís de la boda d'uns amics a Santander, va decidir anar a l'hospital per sotmetre's a un examen i saber què li passava. Allà li van diagnosticar una infecció pulmonar i positiu per coronavirus.

Poc després, Carlos Falcó va ser ingressat a la Fundació Jiménez Díaz, mentre que Esther s'aïllava al seu domicili. Durant els últims dies, Falcó es va sotmetre a un tractament experimental contra el Covid-19 i només es comunicava amb la seva dona per videoconferència. Precisament així Esther va conèixer les últimes paraules del seu marit abans de morir: «Lluitaré per tu, lluitaré per passar encara molts anys amb tu».


Comentaris

envia el comentari