Les vuit grans víctimes televisives del coronavirus

Les cadenes han decidit cancel·lar temporalment alguns programes

Televisió
Les cadenes han decidit cancel·lar temporalment alguns programes| Unsplash

La vida ha canviat per complet a Espanya amb el confinament pel coronavirus. Els efectes de la pandèmia han arribat també a la televisió que, tot i ser una de les grans distraccions dels ciutadans, ha hagut d'adaptar les seves programacions, cancel·lant programes i fent seguiment continu de la crisi sanitària al país.

En un principi, la majoria de programes, com 'El Hormiguero' o 'El Chiringuito de Jugones', van optar per emetre els espais sense públic. Però la gravetat de la situació ha fet insostenible continuar emetent alguns dels formats de televisió de més èxit. T'expliquem quines han estat les vuit grans víctimes televisives del coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Atresmedia, sense dos dels seus grans èxits

Antena 3 ha deixat d'emetre 'El Hormiguero' i l'ha substituït per programes especials sobre el coronavirus. De moment, Pablo Motos treballa en una versió adaptada del seu espai, sense convidats, que podria tornar en els pròxims dies.

Tampoc s'emet 'El Chiringuito de Jugones', conduït per Josep Pedrerol. L'espai esportiu va ser una de les primeres víctimes del coronavirus, que obligava a cancel·lar el programa per evitar el contagi entre els col·laboradors. L'equip continua treballant, però des de la xarxa.

'Operación Triunfo' i els matinals de TVE, a la nevera

'OT 2020' ha estat el gran perjudicat. TVE tancava l'Acadèmia i cancel·lava el concurs per no poder seguir emetent les gales en condicions normals. La mesura és temporal i que es desconeix quan i com es tornarà a emetre.

A TVE també s'han aturat tots els programes matinals, 'Los Desayunos', 'A partir de hoy' i 'Corazón', per donar lloc a la cobertura de la crisi del coronavirus.

Les estrelles de Mediaset sobreviuen a la crisi

Mediaset és el grup audiovisual que millor ha sabut afrontar el coronavirus, tot i els canvis que s'ha vist obligat a realitzar Paolo Vasile. 'El programa de Ana Rosa' i 'Sálvame' han modificat la seva estructura per centrar-se en el coronavirus. Això sí, tots els programes de Telecinco i Cuatro s'emeten sense públic.

Els únics espais que s'han cancel·lat fins al moment són 'El Tirón' i 'La habitación del pánico'. Però Mediaset ha sabut adaptar formats com 'Mujeres y hombres y viceversa', que ara s'emet com un 'reality' des de la casa dels 'tronistes'.


Comentaris

envia el comentari