Exampen Victòria Frederica saltant-se el confinament pel coronavirus

Les xarxes socials han saltat en contra la jove

Victòria Federica
Les xarxes s'han incendiat sobre una nova polèmica de la neboda del Rei Felip, Victòria Federica | Catalunya Diari

Felip VI no guanya per disgustos en relació amb la seva família. Així, aquests dies el seu pare, Joan Carles I, protagonitzava un escàndol al descobrir-se que tenia un compte a Suïssa amb 100 milions d'euros que li havia 'regalat' Aràbia Saudita. Doncs ara, la seva neboda Victòria Federica, la filla de la infanta Elena i Jaume de Marichalar, és la que s'ha convertit en notícia. 

El que ha passat és que a Twitter s'ha publicat una fotografia de la jove amb la seva parella, el DJ Jorge Bárcenas, comprant en un supermercat d'un poble de Jaén, Villacarrillo. Si s'ha criticat la presència dels dos joves en aquell lloc, és perquè tots dos són de Madrid, i si estan en aquell racó d'Andalusia, deixa prou clar que és perquè s'han saltat el confinament que des del Govern s'ha demanat a tots els ciutadans per a fer front al coronavirus

«La responsabilitat és de tots, no d'uns pocs»

«Directament des de Madrid, en ple Estat d'Alarma, Victòria Federica, neboda del Rei, s'ha plantat al meu poble, Villacarrillo (Jaén). Això de desplaçar-se només per allò que sigui estrictament necessari no ha quedat molt clar encara. La responsabilitat és de tots, no d'uns pocs», deia la usuària que ha fet pública la fotografia.

Nombrosos 'm'agrada' i retuits ha tingut aquesta publicació, així com una llarga llista de missatges d'usuaris criticant l'actitud irresponsable de la jove. Així, han deixat comentaris com «Alça, sort que tots els espanyols som iguals davant la llei!», «Només estem confinats els mileuristes», «Que la multin» o «A la presó».

Sorgeix la polèmica

Després de la publicació d'aquesta usuària de Twitter s'ha generat una gran controvèrsia, ja que hi ha internautes que no només diuen que no distingeixen bé la imatge com per a saber si realment és Victòria. També hi ha aquells que consideren que pot ser que ella i el seu nuvi ja estaven a Villacarrillo abans de l'Estat d'Alarma. 

Davant de tot això, qui va publicar el tuit no ha dubtat en fer uns comentaris on explica els successos i, fins i tot, les explicacions que se li han donat a través de persones de l'entorn de la neboda del rei Felip. 

Així, ha exposat que «li parlen a un amic meu perquè em demani que esborri el tuit, que a ells l'Estat d'Alarma els va enxampar fora, segons ells, a Cadis i que després van decidir venir al lloc on estan ara. La qual cosa em sembla encara pitjor, ja anem pel trajecte Madrid-Cadis-Jaén. Més quilòmetres encara». 

La versió de Victòria va canviant

Tot i això, aquí no queda la cosa, ja que Irene — la usuària que va compartir la imatge de Victòria — ha explicat que «ara canvien la versió, primer deien que venien de Cadis. Ara, a mi em diuen que ja portaven allà uns dies. El cas és que, com jo ho veig, s'han mogut tot el que han volgut, fan la compra junts, quan jo no podria ni ajudar a la meva mare, per a rematar no porten ni unes miserables mascaretes».

Paraules que ha conclòs la internauta dient que «només vaig donar la meva opinió com a ciutadana en quarantena i com fem tots, cada dia a les xarxes socials, ni he faltat al respecte a ningú ni he divulgat res amb segones intencions. Em va indignar, no em va semblar responsable i ho vaig compartir com a forma d'expressió».


Comentaris

envia el comentari