Sylvia Browne, la vident que va vaticinar la crisi del coronavirus fa 12 anys

El programa d'Alfons Arús va fer-se ressò de la notícia

Sanitari protegint-se del coronavirus amb mascareta i equip
La crisi del coronavirus va ser vaticinada per la coneguda vident Sylvia Browne | EP

El programa d'Alfons Arús en La SextaAruser@s, va revelar ahir que existeix un llibre, escrit l'any 2008, en què una futuròloga va vaticinar l'aparició del Covid-19 i la pandèmia. Aquesta obra, anomenada 'End of days', va ser escrita per Sylvia Browne i descriu una malaltia que afecta el planeta de manera global.

Així mateix, Browne va escriure fa 12 anys: «Als voltants del 2020, una malaltia greu similar a la pneumònia s'estendrà per tot el món, atacant els pulmons, bronquis i resistint tots els tractaments coneguts». A més, l'autora hi detalla: «Quasi més desconcertant que la malaltia serà el fet que desapareixerà tan aviat com arribi». Ara bé, assegura que «atacarà de nou deu anys després» per no tornar a aparèixer mai més.

Captura del llibre que va vaticinar el coronavirus
Captura del llibre de Sylvia Browne, publicada per Biet Simkin Glass | Facebook

Malauradament, l'autora va morir ara ja fa 7 anys, de manera que mai sabrà que va predir la pandèmia del coronavirus i mai es podrà entrevistar-la per treure més detalls sobre el coronavirus, que, segons sembla, és similar a la malaltia que ella va descriure. La fotografia de la pàgina del llibre va ser publicada per Biet Simkin Glass, una dona que no deixa de veure com aquesta va adquirint cada cop més m'agrada i més clics per compartir.

També va preveure l'epidèmia de la grip aviar

Poc més a dalt del paràgraf que fa referència a la pandèmia del coronavirus s'hi parla de la grip aviar que va tenir lloc l'any 2010, dos anys després de la publicació del llibre. Browne també va augurar una crisi, tot i que menor, envers el darrer patogen.


Comentaris

envia el comentari