Vídeo: Un mític de TV3 deixa els fans bocabadats en ple confinament

Les cares conegudes de la televisió estan compartint la seva particular quarantena

TV3
Les cares conegudes de la televisió estan compartint la seva particular quarantena | Cedida

L'avantatge per excel·lència d'aquest confinament és, sense dubte, el temps que tothom està dedicant a fer exercici i mantenir o recuperar la forma. Hi ha qui atén classes de fitness a les xarxes socials, hi ha qui es munta la seva particular festa de 'zumba' al menjador de casa per moure malucs i alguns afortunats amb balcó, terrassa o pati es rendeixen als abdominals i flexions a la vista del veïnat. La qüestió és cuidar-se mentre no podem sortir de casa i la nevera ens tempta més del compte.

El vídeo que ha sorprès tothom

El mític home del temps de TV3 durant anys fins al 2002, Alfred Rodríguez Picó, ho té claríssim i, a més, salta a la vista que el seu exercici físic no és cosa només dels quatre dies que portem confinats. Picó, com mai l'havíem vist, ha demostrat que el practica habitualment, però ara més que mai, i ha volgut recordar a tothom la importància de posar-se en forma, no només pel cos, sinó per «netejar la ment». És ben cert que, després d'una bona suada i la dutxa de després, un toca gairebé el cel, mai millor dit en el cas de Picó, dedicat tota la vida a la meteorologia.

Els homes del temps de TV3 animen el personal

Els homes del temps ens desperten un afecte especial, potser perquè es colen cada dia a cada casa i ens expliquem molt de tu a tu si podrem anar a la platja, caurà la nevada de la nostra vida o ens haurem d'aixoplugar. La prova està en els seguidors i el gran feedback que tenen amb ells professionals de la méteo com l'estimat Tomàs Molina, l'Eloi Cordomí o en Francesc Mauri.

Tots ells estan contribuint aquests dies a fer les llargues jornades de confinament més amenes des de casa. El primer, Tomàs Molina, que després de regalar-nos un truc per fer mascaretes a casa, ens animava aquest dimecres entonant una cançó molt adient als temps que corren, guitarra en mà i amb molt d'entusiasme. Francesc Mauri, per la seva banda, ens dona un consell per estalviar en la factura de la llum, que convé. I l'Eloi Cordomí ens ha obert les portes de casa seva per ensenyar-nos el plató que s'ha muntat en poc temps. Seguirem atents a les seves peculiars publicacions, que ens donen vida en temps de quarantena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fem-nos un gran favor, quedem-nos tots A Casa! #stayathome #quedatacasa #quedateencasa

A post shared by Tomas Molina (@tomasmolinab) on


Comentaris

envia el comentari