Vídeo xocant del Coronavirus: Dures baralles de micos morts de gana a Tailàndia per la caiguda del turisme

Els milers de turistes que visiten la zona alimenten sempre aquests animals, que ara es veuen obligats a lluitar per sobreviure per culpa d'aquesta crisi mundial

Imatge d'una baralla de micos a Tailàndia
Moment d'una de les baralles dels micos a Tailàndia | Facebook

Dures imatges les que ens arriben des de Tailàndia, on la crisi del Coronavirus, més enllà de les afectacions que té en les persones, està trasbalsant el món animal acostumat a la presència humana. I és que la caiguda en picat de turistes a causa de la pandèmia ha provocat una reacció inesperada i molt ferotge dels micos de carrer, acostumats a ser una atracció turística i a rebre aliments per part dels estrangers.

Els fets estan tenint lloc a la turística població de Lopburi, on els seus habitants i els pocs turistes que encara hi ha han vist com els micos han envaït molt agressivament els carrers, amb centenars d’exemplars dividits en colles que protagonitzen ‘baralles a mort’ al mig de la ciutat per aconseguir com sigui menjar davant de la perplexitat de les persones. En les imatges es pot veure com els animals lluiten entre ells per aconseguir menjar i, si un d’ells assoleixen el seu propòsit, és atacat ferotgement per la resta. Aquest és l’impactant vídeo:  

La fam porta a la bogeria dels micos

Molts testimonis, especialment als acostumats a veure aquests micos, asseguren que aquests animals semblaven més «gossos salvatges» lluitant pel poc menjar que trobaven. «Mai els havia vist tan agressius», explica una dona d’aquesta ciutat famosa i molt turística precisament per la presència abundant de micos salvatges pels carrers i edificis. Els turistes sempre els alimenten, i ara la caiguda en picat de visites ha tallat la principal font d’alimentació dels micos.

El Coronavirus segueix el seu imparable creixement d’expansió arreu del món i, concretament a Tailàndia, hi ha actualment prop de 70 casos detectats, 11 només el dijous, amb la mort d’una persona. 


Comentaris

envia el comentari