Vídeo: Bogeria en l'obertura d'un supermercat de Tarragona

Els clients del Mercadona del barri de Ponent han fet cua des de primera hora del matí i quan l'establiment ha obert portes han entrat a la carrera per omplir el carro

La psicosi per un possible confinament ha fet que la població ompli el carro de la compra fins a límits insospitats | TarragonaDigital

Obertura apocalíptica en l'obertura d'un supermercat del barri tarragoní de Torreforta aquest matí de divendres, a conseqüència de la psicosi creada per la pandèmia del coronavirus. Des de bon matí, desenes de persones han fet cua a la porta del Mercadona del carrer Riu Fluvià del barri de Ponent, per ser les primeres a entrar a l'establiment i omplir el carro de la compra. En el moment en què s'han obert les portes, la gentada ha entrat, gairebé corrents, al centre comercial, emulant les imatges que es veien fa uns anys en l'inici de les rebaixes, mentre una treballadora demanava calma als clients.

A mesura que el coronavirus ha anat fent camí al nostre país, la població ha omplert el rebost per afrontar un possible confinament i una por, injustificada segons les autoritats, al desabastiment de productes.  En els darrers dies, la majoria de supermercats han vist com les seves estanteries es buidaven, especialment els congelats, les conserves, la pasta, la carn i el paper higiènic, potser el producte estrella d'aquests dies.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari