Vídeo: Un home passeja un gos de peluix per burlar la policia i poder sortir al carrer

El sindicat policial Jupol ha criticat l'acció
El confinament podria allargar-se una setmana més | ACN

 

La ment humana sorprèn, i més quan no hi ha gaire a fer o es vol cridar l'atenció. Durant aquests dies de confinament, que duraran —potser— més de l'establert per ara, s'han vist infinitat de situacions esperpèntiques als carrers —que haurien d'estar buits— i als balcons. Des sessions DJ, fins veïns de pati d'illa jugant al bingo o seguint classes de zumba amb entrenador inclòs.

 

Aquestes i moltes altres més, que sens dubte mereixen esment en un altre article, romanen dins el marge legal i com a molt pertorben els veïns més susceptibles. Tanmateix, dels gairebé 50 milions d'habitants espanyols una petita part s'ha cansat tant d'estar a casa que cerca la manera de sortir al carrer amb una excusa per no ser sancionats i obligats a tornar al seu domicili. L'últim cas sonat és el d'un home que ha passejat un gos de peluix a Palència.

 

 

 

Una acció criticada

El sindicat policial Jupol s'ha fet ressò del vídeo gravat per un veí que va presenciar els fets. S'hi pot apreciar com l'home aixeca el ninot, rendint-se a les indicacions de la Policia Nacional. Tot i les rialles que, evidentment, aquesta situació ha generat, és obvi que a les autoritats no els ha fet massa gràcia.

 

Tant és així que el sindicat ha publicat: «Demanem SENSATESA durant el #EstadoDeEmergencia per culpa de l'# COVID19. Estem davant d'una situació molt greu com per caminar pel carrer intentant enganyar la @policia ... NO ens enganyes i a més seràs sancionat», anuncien des del seu compte a Twitter. Així que ja sabeu: la pròxima vegada adopteu un gos, així almenys oferireu una família a un animal necessitat i podreu passejar-lo sense incomplir la llei.

Més notícies de la categoria Coronavirus