Vídeo: Un home passeja un gos de peluix per burlar la policia i poder sortir al carrer

El sindicat policial Jupol ha criticat l'acció

Una vianant amb mascareta al passeig de Gràcia de Barcelona durant el primer dia de l'estat d'alarma pel coronavirus, el 16 de març de 2020
El confinament podria allargar-se una setmana més | ACN

La ment humana sorprèn, i més quan no hi ha gaire a fer o es vol cridar l'atenció. Durant aquests dies de confinament, que duraran —potser— més de l'establert per ara, s'han vist infinitat de situacions esperpèntiques als carrers —que haurien d'estar buits— i als balcons. Des sessions DJ, fins veïns de pati d'illa jugant al bingo o seguint classes de zumba amb entrenador inclòs.

Aquestes i moltes altres més, que sens dubte mereixen esment en un altre article, romanen dins el marge legal i com a molt pertorben els veïns més susceptibles. Tanmateix, dels gairebé 50 milions d'habitants espanyols una petita part s'ha cansat tant d'estar a casa que cerca la manera de sortir al carrer amb una excusa per no ser sancionats i obligats a tornar al seu domicili. L'últim cas sonat és el d'un home que ha passejat un gos de peluix a Palència.

Una acció criticada

El sindicat policialJupol s'ha fet ressò del vídeo gravat per un veí que va presenciar els fets. S'hi pot apreciar com l'home aixeca el ninot, rendint-se a les indicacions de la Policia Nacional. Tot i les rialles que, evidentment, aquesta situació ha generat, és obvi que a les autoritats no els ha fet massa gràcia.

Tant és així que el sindicat ha publicat: «Demanem SENSATESA durant el #EstadoDeEmergencia per culpa de l'# COVID19. Estem davant d'una situació molt greu com per caminar pel carrer intentant enganyar la @policia ... NO ens enganyes i a més seràs sancionat», anuncien des del seu compte a Twitter. Així que ja sabeu: la pròxima vegada adopteu un gos, així almenys oferireu una família a un animal necessitat i podreu passejar-lo sense incomplir la llei.


Comentaris

envia el comentari