IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Vídeo: Una dona viatja al focus de coronavirus a Itàlia i es fa viral explicant per què

La explicació s'està fent molt popular a les xarxes socials

Treballadors preparats per rebre persones infectades de coronavirus en un hospital de Corea del Sud el 28 de febrer de 2020
Només un dels 39 casos actius a l'Estat es considera de gravetat | Catalunya Diari

És una obvietat que el coronavirus està creant una alarma social que està arribant a un punt d'histèria col·lectiva. El virus també està deixant moments molt comentats a les xarxes socials.

Aquesta alarma està provocant que moltes persones hagin de canviar els seus plans, molts han decidit suspendre els seus viatges a països amb focus d'infecció com Itàlia. Un dels casos que s'està viralitzant és el d'una dona que sortia de l'aeroport de Saragossa destinació a Milà-Bèrgam. La seva entrevista s'ha fet molt popular a les xarxes.

El vídeo de l'entrevista ha estat publicat per 'El Heraldo de Aragón'. La intenció dels periodistes presents a l'aeroport era preguntar a les persones el motiu del viatge a Itàlia. El mitjà va donar amb la tecla amb aquesta dona, que va donar una explicació d'allò més sincera i anecdòtica. 

Matrimoni dividit pel coronavirus

«Anava a viatjar amb el meu marit perquè era el seu regal d'aniversari de desembre, però resulta que ara s'ha 'rajado', ahir va dir que no venia però jo no em quedo a casa, clar. Era el seu regal d'aniversari, però ja ho celebraré, ja veurem com i amb qui», ha respost la dona en un tó d'allò més natural.

«Li va entrar por perquè havíem contractat dues free tour i li van trucar dient-li els anul·laven i llavors va dir que no anava perquè hi ha perill. I dic doncs ja vaig jo», ha afegit la dona que finalment ha decidit viatjar sola a Itàlia. Està clar que moltes persones han agafat molta por a viatjar durant aquests dies per culpa del virus. Aquest cas és força curiós, ja que el matrimoni opina diferent, mentre que el marit agafa por i decideix quedar-se a casa, la dona no es fa enrere i viatja a Itàlia.

També et pot interessar...

.


Comentaris

envia el comentari