URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Vídeo: L'emotiva sorpresa a una àvia des de la finestra en ple confinament

Charo compleix anys en plena crisi pel coronavirus

Veïns de Madrid aplaudeixen els sanitaris que lluiten contra el coronavirus el 16 de març de 2020
Charo compleix anys en plena crisi pel coronavirus| Catalunya Diari

Imatges adorables que fan la por i la preocupació generalitzada pel coronavirus una mica més suportables. Aquest dimarts Charo s'ha convertit en protagonista indiscutible a la xarxa: una senyora compleix anys confinada a casa seva i, de sobte, s'emporta la gran sorpresa que l'ha fet emocionar el dia del seu aniversari, aquest any de ben segur diferent dels anteriors.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un veí anima la dona a sortir per la finestra i no es pot creure el que veu: tots els veïns al pati i als balcons cantant-li el 'Moltes felicitats' seguit d'una forta aplaudia. Charo, visiblement emocionada, només té paraules d'agraïment. Després de la gran alegria, toca tornar-se a tancar a casa, però les veïnes només s'acomiaden de la dona per una estona: «Charo ens veiem a les vuit a l'aplaudiment». Es reuniran a distància com cada vespre per homenatjar els sanitaris que lluiten contra la pandèmia

Tot el que es pot fer des d'un balcó

La de Charo és la felicitació més especial fins al moment des que es decretava l'Estat d'Alarma i haurà fet caure la llagrimeta a més d'un. És una mostra més solidaritat, que aquests dies surten a relluir com mai. Els vídeos i fotos de la vida confinada corren com la pólvora: classes de fitness, aplaudiments multitudinaris i concerts des dels balcons. Un univers d'opcions per distreure's sense trepitjar el carrer que sembla no tenir límit.

El coronavirus està deixant moments inèdits i Twitter es postula com el canal perfecte per fer-ne difusió, tot i que cal anar amb compte amb el perill que comporta publicar-ho tot a la xarxa. La mítica cançó de 'Titanic' ha sonat als carrers buits de Barcelona i hi ha veïnats que juguen al 'Veo veo' des de la finestra. Imaginació, art, humor i diversió per posar a aquest estrany confinament el toc de gràcia que necessita.


Comentaris

envia el comentari