Així treballa Mercadona per lluitar contra la crisi del coronavirus i que no ens falti res

«Això passarà» i «Això no ha de parar» són els seus lemes

Fotograma del vídeo publicat per Mercadona. 20 de març de 2020
Fotograma del vídeo on apareixen treballadors que garanteixen el proveïment en Mercadona| Mercadona

Són temps difícils i és molt important tenir en compte a les persones que ens cuiden. No només ens referim a familiars i amics, sinó també a tots els que s'aixequen cada dia amb la condició de fer-nos més fàcil la mala ratxa que estem travessant. Entre altres, és important destacar la labor que duu a terme el personal de tots els supermercats, però també de les persones que fan possible que els supermercats tinguin productes per a oferir-nos.

La cadena de supermercats Mercadona ens ha commocionat publicant un vídeo en el qual podem veure a persones situades arreu del país explicant que continuen treballant i produint perquè els aliments arribin als consumidors, amb el lema #EstoNoTieneQueParar i #EstoPasará.

«Treballem perquè no falti res»

«Treballem sense descans 24 hores al dia els 7 dies de la setmana. Continuem treballant perquè a vostès no els falti de res» són algunes de les paraules que ens ha dedicat la Cadena Agroalimentària que treballa per a la companyia valenciana.

En el seu compte, Mercadona publicava: «Gràcies a tota la Cadena Agroalimentària que treballa incansablement cada dia perquè els productes arribin a les botigues i a casa dels consumidors. Gràcies a TOTS ells perquè #EstoNoTieneQueParar #EstoPasara», acompanyant el vídeo.  

A més, els usuaris de la xarxa social han volgut mostrar el seu agraïment a la companyia a través de comentaris. «Gràcies a tots vosaltres que ens doneu un mínim de normalitat en aquesta situació. No sols la sanitat està tirant endavant Espanya, sou grans» o «gràcies pel treball que esteu fent per tots els ciutadans» són algunes de les paraules que es poden llegir sota la publicació.

  

Aquest vídeo és només una petita mostra de tot l'esforç i obstinació de la cadena productiva per a garantir que hi hagi productes a les seves botigues. A més, gràcies als seus lemes ‘Això no ha de parar’ i ‘Això passarà’, tant treballadors com consumidors reben una petita ració d'ànims per a suportar la situació.

Per això, des d'aquí només podem agrair a totes les persones que estan fent que la nostra vida sigui més fàcil en aquesta situació. Per a tots els agricultors, ramaders, dependents, reposadors, transportistes, i un llarg etcètera.


Comentaris

envia el comentari