Els hospitals, al límit: el vídeo que mostra la dura realitat dels metges aquests dies

Les imatges són del passat 20 i 21 de març

L'hospital Severo Ochoa de Leganés (Madrid) amb els pacients als passadissos (21-03-2020)
Alguns hospitals de Madrid estan deixant els pacients de coronavirus als passadissos per no tenir llits | Twitter

L’augment imparable dels contagis de coronavirus està fent que el personal sanitari i les instal·lacions del país estiguin col·lapsant i no es pugui atendre a tantes persones com caldria.

Són molts els hospitals i professionals sanitaris que han denunciat la falta de material necessari per atendre a tots els contagiats. Els centres de Madrid, especialment, són els que més han notat aquesta falta de recursos i han obligat als pacients a esperar en mig dels passadissos.

Hospitals col·lapsats a la capital 

L’Hospital Severo Ochoa de Leganés és un dels que es troba en una situació més crítica. Tal com han compartit alguns usuaris a les xarxes, el passat 21 de març molts pacients que es trobaven infectats pel coronavirus havien d’esperar als passadissos de l’hospital asseguts. Al vídeo també es mostren alguns d’ells amb material mèdic.

L’hospital Leonor també està sofrint les conseqüències del nou virus. Així ho mostra el compte de Twitter @ActualidadRT, demanant que la població es quedi a casa per evitar que la situació es compliqui encara més.

Aquest mateix compte ha assegurat poc després que les imatges eren del 20 de març, i que la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid ha afirmat que els pacients ja han estat derivats a altres centres on estan rebent el correcte tractament pel Covid-19.


Comentaris

envia el comentari