Violeta Magriñán i Fabio Colloricchio, contagiats amb coronavirus

Els dos col·laboradors havien de formar part de l'emissió de 'Conexión Honduras', però finalment es van haver de quedar a casa

Violeta Magriñán i Fabio Colloricchio durant el debat final de 'Supervivientes' el juliol de 2019
Violeta Magriñán i Fabio Colloricchio, contagiats amb coronavirus | Catalunya Diari

Durant l'emissió d'ahir de 'Conexión Honduras', Jordi González va voler reservar els minuts finals del programa per a saludar a dos dels seus col·laboradors habituals, que no van poder assistir ahir al seu lloc de treball per haver patit símptomes evidents d'estar contagiats per coronavirus.

Violeta Magriñán i Fabio Colloricchio, aïllats

Seguidament, el català ha revelat que es tracta de Violeta Magriñán i Fabio Colloricchio, els quals es troben confinats a casa seva. No obstant això, havien fet arribar un vídeo al programa per explicar ells mateixos el que els hi estava passant. 

Els protagonistes, des de la sala d'estar de casa seva, explicaven que estaven patint els símptomes del coronavirus, especialment febre i malestar, però que havien decidit no acudir a cap centre mèdic per evitar col·lapsar el sistema sanitari, i d'aquesta manera donar prioritat a les persones amb més risc i que no tenen tantes facilitats com ells a l'hora de superar el contagi des de casa.

 

La importància de quedar-se a casa

Els dos joves, amb una cara bastant desmillorada que feia patent el delicat estat de salut que tenen actualment, han volgut incidir en la importància de complir rigorosament el confinament per a facilitar, d'aquesta manera, que tot això acabi, i poder recuperar la normalitat com abans millor.

Per la seva part, Jordi González ha tornat a incidir en el fet que ens quedem tots a casa i que aprofitem el temps per ordenar coses si ocupar el nostre temps amb feines que, generalment, no acostumem a fer per manca de temps o de costum.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari