Les VTC també col·laboren en la guerra contra el coronavirus

El sector està duent a terme una sèrie de mesures per aportar el seu granet de sorra respecte de la malaltia en un moment excepcional per a la societat

Imatge d'arxiu de les VTC durant les protestes del febrer de 2019
Les VTC aporten el seu gra de sorra en la crisi del coronavirus | Catalunya Diari

El sector de les VTC ha ofert els seus vehicles a l'administració de manera gratuïta per traslladar aquelles persones que consideri necessari en el marc de la lluita contra l'expansió del coronavirus

També, i en relació amb l'impacte de la crisi en l'economia del sector, s'ha acordat iniciar negociacions amb els sindicats per «evitar acomiadaments massius» o expedients de regulació d'ocupació. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El sector reclama més mesures

Altres mesures de caràcter econòmic passen per una moratòria del pagament de crèdits, leasings o rentings, així com dels recàrrecs per ajornament dels pagaments de la seguretat social, dels ingressos de l'IVA o del pagament de l'IRPF.

El sector també reclama línies de crèdit sense interessos de l'Institut de Crèdit Oficial per fer front a crèdits i nòmines.

L'objectiu, evitar l'aplicació d'ERO i ERTO

Totes les mesures estarien encaminades, s'afirma des del sector, a evitar l'aplicació d'ERO i ERTO en les plantilles de les empreses afectades.


Comentaris

envia el comentari