IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Vueling dóna 50 tablets i 15 ordinadors per a persones aïllades pel coronavirus

La iniciativa s'ha dut a terme a diferents col·lectius als centres de Barcelona, Palma de Mallorca i València

Avió de la companyia Vueling enlairant-se
D'aquesta manera, Vueling, que es suma a la campanya 'Les cares de la vulnerabilitat' | Vueling

Vueling ha donat a l'Obra Social Sant Joan de Déu 50 tablets i 15 ordinadors per a persones aïllades per coronavirus, facilitant així la seva vida a diferents col·lectius als centres de Barcelona, Palma de Mallorca i València.

D'aquesta manera, Vueling, que es suma a la campanya 'Les cares de la vulnerabilitat', facilitarà l'accés telemàtic a l'educació i oci de les persones ateses als centres, ha informat en un comunicat aquest divendres.

Aquest material està destinat a les persones amb problemes de salut mental i persones afectades per coronavirus ateses en Parc Sanitari SJD de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), famílies refugiades ateses en la Fundació Tomás Canet de Manresa (Barcelona) i persones sense llar ateses Sant Joan de Déu Serveis Socials de Palma de Mallorca i València.

Adeslas crea un fons de suport als seus prestadors sanitaris

SegurCaixa Adeslas, integrada en el Grup Mútua Madrileña i participada per CaixaBank, ha dotat un fons de suport de 160 milions d'euros per a facilitar liquiditat als professionals del seu quadre mèdic i prestadors de serveis sanitaris afectats per la crisi provocada per la Covid-19. La companyia ha explicat que amb aquesta mesura pretén mitigar l'important impacte financer que estan suportant els seus professionals i centres sanitaris a causa de la reducció de la seva activitat habitual des de la instauració de l'estat d'alarma.

D'aquesta forma, Adeslas inicia una sèrie d'actuacions que facilitaran la continuïtat dels professionals i centres sanitaris durant aquest període i permetran la recuperació de la seva activitat una vegada superada la crisi. Entre aquestes mesures es troba l'agilització dels terminis de liquidació de les prestacions realitzades o la concessió de bestretes adaptades a les necessitats de cada prestador.

Les bestretes s'efectuaran amb càrrec a l'activitat assistencial futura que realitzin per a la companyia en els 18 mesos següents a la finalització de l'estat d'alarma. Així, el fons servirà per a finançar aquest tipus d'accions, tenint en compte les necessitats dels prestadors sanitaris.


Comentaris

envia el comentari