Una web localitza els comerços oberts a Barcelona tot i el coronavirus

En total hi ha més de 150 establiments oberts al públic

La plataforma de 'Barcelona Comerç' per localitzar els serveis i establimetns oberts a Barcelona durant l'estat d'alarma
A través d'aquesta plataforma es poden localitzar els serveis operatius a Barcelona | Barcelona Comerç

Molts comerços de Barcelona continuen amb la seva activitat diària tot i la declaració de l'estat d’alarma. I ara, Barcelona Comerç ha creat la plataforma www.botiguesobertes.barcelona per informar d’aquells establiments que continuen amb les persianes aixecades durant aquest període de confinament, així com aquells que mantenen la seva venda a través d’internet.

A través d’aquesta web, els ciutadans poden saber el nou horari dels comerços –ja que molts d’ells segueixen obrint però amb una reducció de la seva jornada-, així com el telèfon dels establiments i pàgines personals per fer encàrrecs en cas que estigui disponible.

150 comerços registrats

La plataforma permet localitzar el servei necessari a través de diversos filtres. Tal com es veu, els establiments que es troben oberts són carnisseries, peixateries, supermercats, farmàcies, dentistes, estancs, drogueries i restaurants ‘take away’, entre altres. També compta amb una opció per localitzar un barri o zona concreta per tal d’ajudar els ciutadans a l’hora de realitzar les seves compres.

Aquesta iniciativa ja compta amb 150 comerços i serveis registrats, i s’espera que durant els pròxims dies s’incrementi el nombre d’altes que apareixeran al web. D’aquesta manera, Barcelona pot mantenir els seus ciutadans informats i, alhora, donar visibilitat als petits comerços que han de seguir treballant en durant aquest estat d’alarma.


Comentaris

envia el comentari