IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les xarxes esclaten contra Ana Rosa en plena quarantena

La presentadora no és de l'agrado de molts usuaris de Twitter

Ana Rosa Quintana al plató del seu programa
Ana Rosa Quintana s'ha convertit en el centre de moltes crítiques | Telecinco

'El programa de Ana Rosa' està fent una gran tasca informativa amb el coronavirus i la seva posterior crisi. Són més de quatre hores explicant l'última hora del virus, així com mostrant diversos testimonis que han superat la Covid-19. Malgrat això, les xarxes socials han esclatat contra la presentadora.

És tan simple com fer una recerca ràpida a Twitter i veure com centenars d'usuaris estan criticant sense parar a Ana Rosa Quintana. L'audiència no perdona els 'zascas' que la periodista està llançant a Pedro Sánchez i el seu equip de govern. La presentadora ha expressat en nombroses ocasions que no està d'acord amb moltes decisions que s'han pres des de l'executiva del líder socialista, creient que gairebé tots els moviments han estat molt tardans.

Twitter esclata contra Ana Rosa

És cert que Ana Rosa sempre diu que cal remar tots i no retreure a ningú, però els usuaris de Twitter no estan d'acord amb aquestes explicacions, ja que creuen que és ella la primera que ha qüestionat en tot moment les decisions de Pedro Sánchez . Hi ha hagut diversos al·legats de la periodista en què criticava molt la gestió de president.

Fa molt de temps que Twitter s'està convertint en la veu del poble, i ara en ple confinament és quan més es nota, ja que tots recorren a aquesta xarxa social per manifestar-se. Ana Rosa Quintana està aconseguint crear un debat important en les xarxes socials. Molts són els que qüestionen la seva imparcialitat. Malgrat això, la presentadora segueix a peu de canó, mostrant tota la informació sobre el coronavirus.

Les xarxes socials acostumen a criticar molt, però últimament Ana Rosa Quintana s'està enduent gran part de les crítiques. La periodista fa molts anys que està a la televisió, la gran majoria d'ells sent líder d'audiència, però sembla que no és motiu suficient per guanyar-se el respecte d'alguns usuaris de Twitter que la critiquen per la seva imparcialitat.


Comentaris
D. Leuquia
Normal,! Una de les poques periodistes que no és "la veu dels amos" PSOE i Unidas Podemos...molt bé per Ana Rosa! Avui España ja és el 1r país del món amb més morts per milió d'habitants! El gobierno ho està fent molt malament. I les TVs i diaris defensors del gobierno han rebut 115 milions de subvenció...del gobierno, clar! https://electomania.es/covid-19-datos-mundiales-05-04-espana-ya-es-el-pais-del-mundo-con-mas-fallecidos-por-habitante/

envia el comentari