IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Xavi Hernández: Així està vivint el període de confinament a Qatar

L'exblaugrana ha parlat sobre la situació del virus al seu país de residència

Xavi Hernández
Xavi ha assegurat que la situació a Qatar està més controlada que a l'Estat | CatalunyaDiari

Durant aquest període de confinament són molts els esportistes professionals que han vist la seva vida aturada per l’arribada del Covid-19Xavi Hernández, el mític exjugador del FC Barcelona, passa la pandèmia a Qatar juntament amb la seva família.

A una entrevista al ‘youtuber’ DJ Mario, Xavi ha assegurat que la situació al seu país de residència és molt envejable respecte la d’Europa: «S'hi està bé a Doha, aquí està tot més controlat», explicava. «Hi ha poques morts, estem confinats, però no és tan bèstia com a Espanya. Han tancat tot, el futbol està parat, s’entrena a casa... ».

Descriu Qatar com «un país fàcil»

Tot i això, l’opció de sortir al carrer tampoc cridava molt l’atenció amb les altes temperatures que estan arribant al país: «Estem a 35 graus, però tenim jardí i ens posem a la piscina», afegia.

Així, i tot i afirmar que estaria més que disposat a tornar a Catalunya per enfilar-se a la directiva del FC Barcelona, Qatar s’ha convertit en la seva casa i vol allunyar els prejudicis que rodegen l’estat: «És un país fàcil. Jo entenc que hi ha molts prejudicis com la cultura àrab, però estem molt bé. És còmode, senzill, està tot enfocat a la família i als nens, que a Qatar n’hi ha molts. És un luxe viure aquí», afirmava l’excapità blaugrana convençut.


Comentaris

envia el comentari