ÚLTIMA HORA

💸 CaixaBank tindrà el 74,2% del nou banc creat amb la fusió amb Bankia

Xavier García Albiol perd el gust i l'olfacte pel coronavirus

L'expresident del PP català ha donat positiu en Covid-19

L'expresident del PP català ha donat positiu en Covid-19  | Catalunya Diari

Aquest dijous un viròleg alemany relacionava el coronavirus amb la pèrdua de l'olfacte i el gust, justament el mateix dia en què Xavier Garcia Albiol explicava a la xarxa aquestes conseqüències del virus, a més, comprovades en pròpia pell, donat que aquest dimecres es confirmava el seu positiu en Covid-19.  

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

«És una sensació rara»

El líder del PP a l'Ajuntament de Badalona i expresident del PP a Catalunya ha perdut els sentits del gust i l'olfacte a causa del coronavirus, símptoma que poden presentar els contagiats, segons ha sortit a la llum. Aquest dijous al matí, Albiol ha explicat en un vídeo a Twitter que en despertar-se, va notar que havia perdut tots dos sentits «en un 95%». «És una sensació rara», assegura Albiol. El polític explica haver-se dirigit al bany per olor un perfum i no haver identificat cap olor.

Toc d'humor al contagi

El que sí que conserva encara Xavier García Albiol, tot i el contagi, és el sentit de l'humor, que ha aflorat entre els ciutadans de manera important en aquests dies de confinament. El del PP, que es troba aïllat de la família a casa, explica que, ara que no té sentit del gust, si ha d'escollir entre un plat de bon pernil i un altre de mongetes verdes i bledes, triarà el segon. «Com que no notaré res, almenys amb la verdura cuidaré la dieta», bromeja.

Albiol acaba el vídeo elogiant la labor dels sanitaris a l'Hospital Municipal de Badalona, «sobrepassats i saturats» i llançant un missatge d'ànim: «Lluitant, seguirem endavant».


Comentaris

envia el comentari