Xavier García Albiol dona positiu en coronavirus

Es troba aïllat a casa amb febre i mal de cap

Albiol durant una roda de premsa al carrel
Xavier García Albiol l'últim polític català amb coronavirus | Catalunya Diari

El líder del PP a l'Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha donat positiu en el test de coronavirus, segons ha explicat ell mateix en un vídeo a Twitter.

García Albiol, que dimarts ja va avançar que s'havia sotmès a la prova perquè tenia tos i febre, ha dit que ara continua tenint mal de cap, que li ha baixat una mica la febre i que continua tenint mal de gola. Continua «aïllat» a dins de casa i seguint les instruccions dels metges.

El popular agraeix als treballadors de l'hospital de Badalona la feina «espectacular» que fan, i reconeix que «estan sobrepassats i saturats». «Molta força a ells i a tots els serveis mèdics», diu el líder del PP a Badalona, que reconeix el «treball formidable i sense mitjans» que fan els sanitaris.

Precaució a la gent que ha tingut contacte amb ell

D'altra banda, ha demanat a totes les persones que han estat en contacte amb ell els darrers dies que tinguin una mica de «precaució» després que hagi confirmat que té la COVID-19.

«Serà impossible avisar-les a totes perquè eren desenes les que m'han aturat pel carrer, m'han donat petons o s'han apropat a saludar-me i a parlar», admet García Albiol, que espera que el vídeo difós a les xarxes pugui arribar també a aquestes persones.


Comentaris

envia el comentari