Per què Letícia no surt de casa? Zarzuela esclata i explica la veritat

La Casa Reial ha sortit en defensa de la reina

La reina Letícia a l’Associació per la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituida a Madrid (06-03-2020)
La Casa Reial ha sortit en defensa de la reina | GTRES

El paper dels reis durant la pandèmia del coronavirus està sent molt qüestionat, especialment per part de la premsa experta en la Casa Reial. Molts són els que estan reclamant a Letícia i Felip més presència pública. Les crítiques de la gestió sorgeixen arran de què la reina no surt del seu despatx, mentre altres reines europees sí que ho estan fent.

En les últimes setmanes hi ha hagut forces crítiques al voltant del fet que Letícia no estigui seguint l'exemple d'altres reines. Les comparacions han arribat a la Casa Reial, una cosa que sempre han detestat, ja que Zarzuela sempre s'ha volgut caracteritzar per un estil propi, sense comparatives.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La realitat és que la seva actitud està disgustant molts espanyols, que critiquen Letícia perquè no ha anat a visitar cap hospital, a diferència de la reina Màxima d'Holanda, a la qual s'ha vist visitant diversos malalts. Zarzuela ha volgut donar la cara per la reina i ha expressat el seu malestar per aquestes crítiques.

Fonts de la Casa Reial afirmen a 'El Espanyol' que Letícia està bolcada en la feina aquests dies. «Està treballant moltíssim des del seu despatx, ajudant i parlant amb tots els sectors afectats», comenten.

Zarzuela dona la cara per la reina Letícia

La Casa Reial vol protegir els seus i, per primera vegada en molt temps, ha volgut defensar la reina. Des del seu compte oficial, ha volgut mostrar al llarg d'aquests dies com Letícia mantenia converses amb diferents representants i col·lectius, com el Consell de la Joventut d'Espanya, el representant del Fòrum de la Professió Mèdica o el president de l'Associació de Geriatria i Gerontologia.

El mitjà citat assenyala que «Zarzuela té una estratègia de suport reial i que no la canviaran pels atacs o crítiques. Nosaltres seguirem amb la política de no entrar en res que no sigui el que la societat i el govern requereixin. No caurem en provocacions ni en reclamacions populistes».

«Els reis estan on han d'estar. Els de Podemos poden dir i intentar el que vulguin. Nosaltres, a la nostra. Al servei d'Espanya. I ho estem demostrant amb el nostre treball. No necessitem més, excepte satisfaccions com l'arribada de l'avió de l'altre dia», ha expressat Zarzuela de manera molt contundent.


Comentaris

envia el comentari