Arriba el sorteig de la segona edició de 'La Grossa de Sant Jordi'

Els bitllets es podran comprar fins una hora abans del sorteig i es repartiran 6 milions d'euros en premis
Els presentadors Lluís Marquina i Candela Figueras junt amb la Grossa | Cedida

 

'La Grossa de Sant Jordi' arriba enguany a la seva segona edició. El sorteig tindrà lloc aquest divendres, 27 d'abril, a l'Auditori de Girona a partir de les 13.00 hores. L'acte, que serà retransmès en directe per TV3, estarà conduït pels presentadors Lluís Marquina i Candela Figueras, que estaran acompanyats per Anna Bertran i Ferran Aixalà amb la banda Pastorets Rock,

 

Per aquesta edició s'han distribuït bitllets per valor de 9,2 milions, 8 milions en paper i la resta per Internet o a través dels terminals dels punts de venda. D'aquesta manera es redueixen les despeses de la primera edició, en què tan sols es van vendre la meitat dels bitllets que es van posar en circulació per valor de 12 milions d'euros.

 

A més, s'ha retallat la distribució de bitllets i només s'han posat a la venda 80.000 números, distribuïts en un únic llibret de 25 bitllets cada un, a un preu de 5 euros el bitllet, com en la de Cap d'Any.

 

Els bitllets es podran comprar fins una hora abans del sorteig i es repartiran 6 milions d'euros en premis. Com en el cas de 'La Grossa de Cap d'Any', el primer premi repartirà 100.000 euros; el segon 32.500 euros, el tercer 15.000 euros, el quart 5.000 euros per bitllet i el cinquè 2.500 euros.

 

Els premis no sempre són acumulatius

Si ets un dels guanyadors i disposes d'un dels números premiats, has de tenir en compte que no podràs acumular els premis d'aquest número pertanyents a la mateixa categoria. Per tant, si les teves quatre últimes xifres coincideixen amb les del bitllet afortunat, podràs rebre el premi corresponent a aquesta coincidència, però no podràs gaudir també del premi de les tres o dues últimes xifres, ni el de la darrera xifra, encara que coincideixin els números.

 

Així doncs, el mateix succeiria en coincidir més o menys números amb el bitllet premiat. Això és a causa d'una de les normes que regeixen el sorteig que indica que en donar-se aquesta situació, no es poden acumular els premis. L'única ocasió en què sí que es poden acumular és quan un mateix número resulta guanyador en més d'una categoria, tot i que els encerts de les cinc xifres mai es podran acumular. 

On es pot cobrar el premi

Si ha arribat el teu moment i has de cobrar el premi, disposes de fins a 90 dies per fer-ho i hauràs de presentar el bitllet original. Tant les oficines de Caixabank com la seu de la Loteria de Catalunya, situada a la Gran Via 639 de Barcelona, estan a la teva disposició per donar-te els diners.

 

En el cas d'obtenir un premi inferior o igual a 120 €, podràs recollir els diners als punts de venda habituals, així com quioscos, bars, estancs o llibreries. També et podran donar els diners aquells supermercats catalogats com a punts de distribució de 'La Grossa' que tinguin el terminal instal·lat. Entre aquests es troben grans establiments comercials com el Bonpreu, el Carrefour o el Caprabo.

 

No rebràs tot el premi

Quan vagis a recollir els diners que t'han tocat, tingués en compte que no rebràs tota la quantitat monetària corresponent al premi perquè encara hauran de descomptar els impostos, equivalents a un 20%.

 

Tan sols si guanyés menys de 2.500 € no hauràs de tributar, però en cas contrari ja saps el que toca. Així doncs, no et facis il·lusions amb la xifra que venen per no espantar-te després.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris