ARA MATEIX:

🔴 Continua tallada l'AP-7 a la Jonquera en sentit Barcelona

L'alemanya DHL obrirà un nou centre logístic a Castellbisbal

Es tracta d'una inversió de set milions d'euros, i s'espera que generi uns 65 llocs de treball
DHL generarà 65 llocs de treball amb les seves noves instal·lacions | DHL

 

La coneguda empresa de logística DHL continua amb la seva expansió per Catalunya. Aquest cop, la multinacional de paqueteria té previst obrir un nou centre al municipi de Castellbisbal, a la comarca del Vallès Occidental. Recordem que l'empresa alemanya ja disposa d'instal·lacions a l'aeroport del Prat i molt a prop de la Zona Franca de Barcelona, però aquest cop es tractaria d'un centre destinat a la seva divisió d'enviaments ràpids. 

 

Segons asseguren diverses fonts pròximes a l'empresa, la inversió total ascendeix a uns set milions d'euros. El nou centre disposarà de 2.900 metres quadrats, i s'espera que generi uns 65 llocs de treball, entre directes i indirectes. La nova nau disposarà d'una cinta de classificació molt moderna, capaç de processar unes 2.500 peces per hora, però, com que les obres començaran aquest 2018, no estarà operativa fins a l'any 2019. 

UPS obrirà un nou centre logístic a la Zona Franca

Cal dir que, amb el boom del comerç per internet, les empreses estan més interessades que mai a situar els seus centres de distribució a prop de les grans ciutats, i Catalunya és una de les apostes més clares de tot l'Estat. A banda de DHL, gegants de la logística com Amazon o FedEx han decidit posar en marxa grans projectes relacionats amb les compres per internet al nostre país. 

 

El gegant nord-americà de paqueteria UPS s'instal·larà a la Zona Franca de Barcelona | efe

 

De fet, també hem pogut saber que el gegant nord-americà UPS també té pensat obrir un gran centre a la Zona Franca de Barcelona. En concret, l'empresa de distribució vol llogar gairebé 60.000 metres quadrats, per obrir una nau molt moderna i robotitzada, i abandonar les instal·lacions que té actualment a l'Hospitalet de Llobregat. En total, aquesta nova obertura podria generar uns 400 nous llocs de treball, donaria servei als grans nuclis urbans de la zona, i representaria la inversió més important de l'any del sector. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris