rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

L'empresa de logística UPS obrirà un gran centre a la Zona Franca de Barcelona

Es tracta d'una de les inversions més grans de l'any en el sector, i està previst que generi uns 400 llocs de treball
El gegant nord-americà de paqueteria UPS s'instal·larà a la Zona Franca de Barcelona | efe

 

Catalunya continua sent un destí molt atractiu per a les empreses, que amb el boom del comerç digital estan més interessades que mai a situar els seus centres a prop de les grans ciutats. A Catalunya hem vist com empreses molt importants, Amazon, Decathlon o FedEx, han decidit posar en marxa grans projectes logístics relacionats amb les compres per internet. 

 

L'última en arribar va ser la nord-americana FedEx, que a finals de l'any passat va obrir unes instal·lacions de 17.000 metres quadrats, en les quals ja treballen unes 280 persones. Ara, diverses fonts asseguren que un altre gegant està a punt d'aterrar a la Zona Franca de Barcelona. Es tracta de l'empresa de paqueteria UPS, que té pensat llogar gairebé 60.000 metres quadrats per obrir una nau moderna i robotitzada, i abandonar les instal·lacions que té actualment a l'Hospitalet de Llobregat. 

 

Les mateixes fonts indiquen que l'obertura podria generar al voltant de 400 llocs de feina a la zona. Es tractaria d'un centre que donaria servei als nuclis urbans pròxims a la zona, i representaria la inversió més gran de l'any en el sector logístic de Barcelona. 

 

DHL obrirà un nou centre a Castellbisbal

Una altra inversió que també està prevista és el de l'alemanya DHL, que també està decidida a expandir-se encara més. Recordem que l'empresa de logística ja disposa d'instal·lacions a l'aeroport del Prat i molt a prop de la mateixa Zona Franca. Ara bé, diverses fonts asseguren que aquest cop DHL té pensar invertir set milions d'euros en un nou centre a Castellbisbal, al Vallès Occidental. 

 

Es tractaria d'un centre de 2.900 metres quadrats, que seria destinat a la seva divisió d'enviaments ràpids. En aquest sentit, s'espera que generi uns 65 llocs de treball, entre directes i indirectes. En aquestes noves instal·lacions s'instal·larà una cinta de classificació, per processar unes 2.500 peces per hora, i estaran operatives a partir de l'any 2019, quan està previst que acabin les obres que començaran aquest 2018. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris