rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRAGÈDIA A LA COSTA BRAVA

⚫️Moren un nen de 4 anys i el seu pare de 29 ofegats a la platja

La immobiliària Solvia anuncia un ERO entre els seus 69 treballadors a Catalunya

L'empresa començarà a negociar les condicions amb els 740 treballadors de tot l'Estat després de l'estiu
L'agència Immobiliària Solvia durà a terme un ERO entre els 740 treballadors que té a tot l'Estat, 69 a Catalunya | Cedida
 

 

La immobiliària Solvia ha anunciat que iniciaria un Expedient de Regulació de l'Ocupació (ERO) entre els 740 treballadors que té contractats a l'Estat, segons han avançat diferents mitjans i ha confirmat l'ACN amb fonts de la companyia.

 

Solvia inicia un procediment d'acomiadament col·lectiu

L'empresa ha comunicat als treballadors aquest dimarts, 16 de juliol, l'inici d'un procediment d'acomiadament col·lectiu i ha sol·licitat mitjançant una notificació que se seleccionin els representants laborals que formaran la mesa de negociació.

 

Tot i que legalment la mesa s'ha de formar en quinze dies, davant les «dificultats» que comporta fer-ho en ple mes d'agost, preveuen començar el procés de consultes al setembre. La companyia s'ha negat a explicar, de moment, els motius i el nombre de treballadors de la plantilla –69 dels quals es troben a Catalunya– que es veuran afectats.

 

Solvia és una empresa propietat del grup Intrum (80%) i del Banc Sabadell (20%). L'entitat bancària va tancar la venda de la immobiliària per 241 milions d'euros aquest passat mes d'abril. A la cartera de Solvia, hi ha hipoteques residencials, préstecs corporatius i per a petites i mitjanes empreses, immobles comercials, crèdits garantits i no garantits i carteres de béns immobles.

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris