Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El tercer premi de 'La Grossa' és el número 75.182

Els premis d'un número no són acumulatius dins d'una mateixa categoria
'La Grossa de Cap d'Any' continua repartint premis i felicitat | CatalunyaDiari.cat

 

Ja ha sortit el tercer premi de 'La Grossa de Cap d'Any'. En aquesta ocasió, el número agraciat és el 75.182 i els afortunats han guanyat 15.000 € per cada bitllet de 5 €. En total es reparteixen fins a 1.275.000 € entre els 85 bitllets guanyadors en aquesta categoria.

 

Ha caigut a Lleida i a Menàrguens, a la Noguera.

 

Es poden arribar a guanyar fins a 3.000 € per euro jugat i, en cas de no ser un dels beneficiaris, encara et queden dos premis més per intentar-ho, ja que es tracta d'un total de cinc sortejos.

 

Els premis no sempre són acumulatius

Si ets un dels guanyadors i disposes d'un dels números premiats, has de tenir en compte que no podràs acumular els premis d'aquest número pertanyents a la mateixa categoria. Per tant, si les teves quatre últimes xifres coincideixen amb les del bitllet afortunat, podràs rebre el premi corresponent a aquesta coincidència, però no podràs gaudir també del premi de les tres o dues últimes xifres, ni el de la darrera xifra, encara que coincideixin els números.

 

Així doncs, el mateix succeiria en coincidir més o menys números amb el bitllet premiat. Això és a causa d'una de les normes que regeixen el sorteig que indica que en donar-se aquesta situació, no es poden acumular els premis. L'única ocasió en què sí que es poden acumular és quan un mateix número resulta guanyador en més d'una categoria, tot i que els encerts de les cinc xifres mai es podran acumular. 

 

Premis amb data de caducitat

Sí, vigila perquè si disposes d'un dels bitllets premiats, però no el descanvies a temps, pots perdre tots els diners que havies guanyat. Tanmateix, no entreu en pànic perquè teniu fins a 90 dies per cobrar el premi que us correspon.

 

D'aquesta manera, passat el termini indicat no es podrà rebre cap quantitat monetària, però ben segur que us afanyareu a obtenir els diners per poder utilitzar-los o estalviar.

En què invertiràs el premi?

Està clar que en funció del premi que t'ha tocat pots fer més o menys coses amb aquests diners i sempre hi ha coses prioritàries i d'altres no tan necessàries. En molts dels casos, els afortunats aprofiten per tornar deutes o pagar una part de la hipoteca i quedar-se més tranquils i amb menys preocupacions.

 

D'altres prefereixen viatjar i veure món, donar-se capritxos i experimentar noves aventures. Tanmateix, sempre hi ha qui opta per estalviar i és una bona opció perquè l'esdevenir és imprevisible i tenir uns diners a la guardiola pot significar disposar d'una gran seguretat per tirar endavant i poder confrontar qualsevol problema.

Comentaris